pátek 8. prosince 2017

Plastová miska hranatá

Plastová hranatá miska se zaobleným okrajem. Miska je vhodná do mikrovlnné trouby. Materiál polypropylen: pro použití v teplotním rozsahu od -18°C do . Vyberte si plastová miska hranatá bez registrace!


Kupte si plastová miska hranatá do 5-ti minut!

Misky plastové hranaté a kulaté. Vanička průhledná - transparentní z PP (polypropylen ) materiálu o objemu 5ml. Vanička je ideální pro hotová jídla , saláty a potraviny jako ovoce , maso . Materiál: PS (není určen do mikrovlné trouby) Baleno: 2ks. V naší nabídce naleznete misky hranaté , kulaté, oválné i termo.


Hranata vysoka miska plastova. Priesvitná plastová miska hranatá 1x 1x 1cm.

COBBYS PET miska plastová hranatá 22x22x5cm 73l. Víčko průhledné pro misky hranaté (PP). Užijte si ten nejparádnější večírek s plastovými miskami , party závěsy a neodolatelnými kostýmy od kvalitních výrobců . Barevné varianty dle aktuálních skladových zásob.


Vyrobená z polypropylenu čirá nebo světle modrá. Misku je možné dát do mikrovlnné trouby. Popis produktu Fingerfood miska hranatá 4x4x3cm - 65ml (20ks). Vhodná pro balení salátů, lahůdek a dalších potravin. Nevhodné pro ohřev v mikrovlnné troubě a pro horké potraviny.


Silikonová skládací miska s příborem 2cm. Tieto farebné umelohmotné misky vedú už svoj druhý život. Najprv sa stali odpadom, ale chlapci z . Praktická plastová miska s širokými možnostmi využití zejména v kuchyni.


Nebylo předloženo prohlášení o shodě. Melaminová miska hranatá mix. Dle Vašich potřeb můžete volit mezi kulatými či hranatými.

Viečko je možné dokúpiť samostatne. Balení 50ks plastových misek - 2ml. Plastia miska čtyřhranná Lotos - čokoládová 50x50. Hodí se i na sladké mini deserty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky