středa 20. prosince 2017

Dural prodej

Hledáte kvalitní materiál s vynikající pevností a odolností pro průmyslovou výrobu ? Dural i hliníkové tyče máme trvale skladem. Dural (z lat., „tvrdý hliník“) je obchodní označení pro různé slitiny obvykle 90– hliníku a 4– mědi s menšími přísadami hořčíku, manganu aj. Jsme rodinná firma zabývající se prodejem hliníkových profilů a plechů již od roku.


TOPMODEL CZ, Production of airplane models first-class quality. Neprodava nekdo odrezky hliniku, ci duralu ?

Taky bych potřeboval kotouč z plechu ( dural nebo hliník) o průměru 2mm a tloušťky cca 3-5 . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a . Velkoobchod s barevnými kovy - bronz, mosaz, měď, hliník. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba VYKOV STEEL s. Prodej hutního materiálu Sedlec a okolí. Hliníkové plechy, trubky, tyče, profily. Duralové šípy pro kuše TenPoint. Easton Dural XXkoncovka Flat.


Jsou předělané na vyhřívané hefty a mají koncovky na origo závaží viz foto níže.

L profily, U profily a další průřezy, standardní dobře svařitelné jakosti. Měď, hliník, bronz, mosaz - tyče, plechy, trubky. LOPATY ALUMINIUM slitina DURAL.


Za výborné ceny u nás pohodlně nakoupíte AL profily, ALU profily či jiné hliníkové materiály! Thermont je významným výrobcem hliníku nejen ve Zlínském kraji, . Stanové pruty ke stanu Beast jsou vyrobeny z odlehčeného duralu , což zajišťuje jejich nízkou hmotnost a pak i nízkou hmotnost stanu. Trochu ve stínu SIX zůstává kategorie ve které je Cannondale dlouho nejsilnější. Podle tohoto rozpisu se celkový plánovaný prodej a prodej podle regionů nebo.


Parabola FTE Maximal 1Dural a další Paraboly značky Ostatní od Omko Digital. Firma DURAL nabízí produkty pro zakončení podlahy a obkladů, spojení mezi podlahou a zdí a rovněž všechny nástroje a doplňky pro snadnější instalaci. Specializujeme se na prodej různých druhů profilů, lišt z různých materiálů. Nabízíme také sádrokartonové profily a zateplovací materiál.


Nabízím však k prodeji zbytky a nadnormativní zásoby za snížené ceny - více. Dělení materiálu do ø 300mm na pásových pilách, pálení tlustých plechů do síly 1mm kyslíkem,. Cenově nenáročné stany pro turisty a vyznavače festivalů, ale i dražší stany do extrémních podmínek – nabízíme skvělé designy, různé kapacity i velikosti.


Výroba modelů letadel, prodej modelářských potřeb,RC modely. Luky, šípy, kuše Lazecký - výroba a prodej luků a šípů pro rekreační střelbu, vhodných na tábory, chaty, do tělocvičen i do volné přírody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky