čtvrtek 21. prosince 2017

Baterie cpa halo 11 liion 900 mah

Patříte mezi vlastníky prestižního telefonu Halo ? Jistě nebude na škodu mít po ruce náhradní baterii. Kompatibilita baterie : CPA Halo Vlastnosti baterií Li - ion : - Nemá paměťový. Originální Li - ion baterie pro mobilní telefon CPA Halo o kapacitě 900mAh.


Náhradní baterie do mobilního telefonu s články typu LI - ION.

Baterie má minimální paměťový efekt a maximální . Mobilní telefon CPA Halo zajisté ocení všichni milovníci klasiky v oblasti telefonů. Nenašli jste Vámi požadované zboží, . Patríte medzi vlastníkov prestížneho telefónu Halo ? Iste nebude na škodu mať po ruke náhradnú batériu. Vyčkejte prosím na SMS výzvu k převzetí zásilky. Are you among the owners of the prestigious Halo ?

Surely it will not hurt to have a spare battery at hand. Pohotovostní doba: až dní. Doba nabíjení: přibližně hodiny. Praktický nabíjecí stojánek se stará o nabíjení 9mAh baterie. Typ baterie , Lithium - ion ( Li - ion ). Mobilný telefón CPA Halo je vybavený slotom pre pamäťové karty a veľkým farebným displejom.


Nachází se v zadní části telefonu a po jeho stisknutí odešle automaticky zavolá. Telefon disponuje Li -lon baterií s kapacitou 9mAh. Po stisknutí tlačítka telefon oznámí odpovídající číslici.


Obsah balení: mobilní telefon CPA Halo , baterie LiIon 9mAh , nabíječka do sítě s . Li - Ion baterie s kapacitou 9mAh a výdrží až 10 . Li -lon batériou s kapacitou 9mAh. CPA HALO modrá (blue) seniorský mobilní telefon, mobil. Nachádza sa v zadnej časti telefónu a po jeho stlačení odošle.


Váš štýlový telefón s dlhou výdržou batérie vám bude na jedno nabitie k dispozícií dlhých dní. Technologie batterie : Lithium - Ion ( Li - Ion ), Capacité de la batterie : 9mAh , Délai.

SIM Podporovaná velikost SIM. Základní údaje, Aligator A3Senior, CPA Halo. Kapacita, 8mAh, 9mAh , CPA Halo má o 11.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky