neděle 24. prosince 2017

Poklop 1000x1000

Velký čtvercový litinový poklop pro pojezd nákladními auty. Těžký litinový poklop na šachtu 300x300mm. Ocelový šachtový poklop v základní barvě vč.


Zatvorený poklop možné otvoriť len s pomocou zodpovedajúceho montážneho náradia. Provedení, Materiál rám, Materiál poklop , Světlý rozměr šachty, Vnější rozměry poklopu. Vrchní plocha je opatřena protiskluzovým vzorem, což .

Rám poklopu s kotvicími prvky do betonu, poklop včetně armovací sítě,. Rám a poklop jsou vyrobeny z oceli s povrchovou úpravou žárovým . AD Vodotesný, uzamykateľný šachtový poklop pre zadláždenie, určený na zakryti. DN 6- A- D 4včetně rámu BEGU.


D4s integrovaným inspekčním . Kompozitní pochůzné a zátěžové . Systém ECO je zhotovený z antikorovej ocele hrúbky mm. Prevedenie rôznych hĺbok poklpov mm, mm, 1mm ponúka vhodné .

Zadláždění se provádí keramikou s tl. POKLOP STUDNIČNÍ LEVÝ půlený D120. E6dle stavebních předpisů ČSN EN1se používá pro zakrytí vstupních šachet kanalizací v plochách vystavené vysokým . Detail osazení rámu do stavebního otvoru. Vyrobíme vám na míru plastový poklop na šachtu.


Vyvinuli jsme materiál Rovasco, který je pro tyto účely ideální. Lehký, ale zároveň pevný a odolný. Možnosť dodať pozinkovaný a nerezový V2A poklop s nosnosťou až do 400.


Použití: Nosnost: výška poklopu. Uzamykatelné - poklop a rám jsou sešroubovány k sobě. Poklop i rám jsou vyrobeny ze šedé litiny.


Priemer 100cm alebo 100x1Čierna 60€ Modrá 80€ Zelená 95€ P. Studniční poklopy jsou vyráběny v provedení kruhovém dvoudílném v přírodní barvě. Používají se jako krycí desky na betonové . Poklopy LEONARDO lze opatřit šrouby i těsněním – zakázková výroba, . V případě požadavků na komposty zabezpečíme perforaci nebo poklop. Nerezové poklop s výplní z plechu větší tloušťky (6-8mm) .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky