úterý 19. prosince 2017

Downpipe vervangen

Haal meer uit je chiptuning: vervang de uppipe, downpipe en centrepipe. Het meeste koppel en vermogen pak je door de downpipe te vervangen. De uitlaatgassen worden via de downpipe naar de uitlaat afgevoerd.


De downpipe is het deel pijp dat tussen de turbo en de uitlaat in zit, in veel.

Een downpipe op maat, een demper verwijderen of vervangen of de gehele uitlaat . Deze in RVS uitgevoerde downpipe geeft je 1. Turbo blok de nodige ademruimte. De katalysator wordt door deze downpipe vervangen. Verbruik omhoog na veranderen downpipe ? Lambda in downpipe vervangen probleem opgelost.

Ik wil het uitlaatsysteem in stappen vervangen waarbij het geen risico . Wanneer nu alleen de downpipe vervangen wordt komt er dan ook meer vermogen vrij? Een (tuning)downpipe is groter dan standaard en er . Ik had laatst de uitlaat vanaf de kat vervangen maar had nog steeds de indruk dat ie ergens vooraan lek klonk. Op de verbindingen zit ie mooi .

Als je auto ook een turbo heeft zal. Met name de koppeltoename is zeer aangenaam. Een grotere downpipe heeft geen nadelen, alleen maar voordelen.


Wanneer je veranderingen aan de uitlaat gaat aanbrengen, raden we aan om zeker de downpipe te vervangen. De standaard downpipe met catalysator vormt. Het flexibele tussenstuk moest helaas wel vervangen worden want die. Koop of Verkoop downpipe op Marktplaats.


Uw originele downpipe vervangen. En sportdownpipe is vaak een stuk groter dan de standaard downpipe variant. Daarnaast zitten er vaak minder kronkels in. Ik heb mijn originele downpipe(met catalysator), voor een 3inch open downpipe vervangen. Met het los halen van de bouten op de uitlaatkant . De verbinding met het uitlaat systeem is OEM.


Terwijl we de koppeling hebben vervangen heb ik ook gelijk een Mongoose downpipe met locking bolts eronder gehangen, en dit doet ook . Want naast het gehele Stage pakket vervangen hierbij het volledige restrictieve. Slechts maand gebruikt geweest. Kan een downpipe op een originele uitlaat of moet er nog wat vervangen worden? Akrapovic Sport-Cat Downpipe (R56) (JCW) (2e Gen).


Een gehele uitlaatlijn zie ik niet zitten.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky