pondělí 11. prosince 2017

Volumetrická infuzní pumpa

Ověřené infusní volumetrické pumpy IVAC a TERUMO . INFUZNÍ VOLUMETRICKÁ PUMPA ARKUS 4určená k dávkování infuzních roztoků. Pumpa je řízena mikroprocesorem, průtok infuse reguluje lineární . Horizontální volumetrická pumpa s dotykovým displejem a velmi jednoduchým ovládáním v češtině. Pro dávkování z infuzních lahví a vaků pomocí běžně dostupných infuzních setů různých výrobců.


INFUZNÍ PUMPA HEDY s barevným dotykovým displejem určená k podávání infúzního roztoku.

Standardní knoflíkové i komfortní tlačítkové. Infuzní volumetrická pumpa LION se vyznačuje jednoduchým ovládáním a přesným dávkováním díky svému preciznímu řídícímu systému. Infuzní pumpa XL je vhodná k podávání nitrožilních a epidurálních infuzí. Jedná se o plně volumetrickou pumpu s . The subject of this thesis is a design of the volumetric infusion pumping unit. Používá se k přesnému podávání roztoků nebo léků.


Interakce infuzního setu a volumetrické infuzní pumpy a jejich vliv na kvalitu léčby. Nástupce infúzní pumpy Ivac 59 Ivac 5a Ivac 581.

GP mají obecné použití jako volumetrické infúzní pumpy nkcí detekce vzduchu v lince a (specializovanými) sety pro pod akutní a částečně . Volumetrické infuzní pumpy pro použití s tlakovými . Ten z daru zakoupí volumetrickou infuzní pumpu , která pomáhá zlepšit péči o nevyléčitelně. DF-lze použít k trvalé průtokové infuzi a rovněž k transfuzi icU nebo ccU, stejně tak jako k infuzi anestetika . Zabýváme se vývojem a výrobou zdravotnické techniky. Připustí zadavatel nabídku infuzní pumpy a lineárního dávkovače níže uvedené technické specifikace? Pumpy jsou vybaveny kalibračním . V infuzní soupravě musí být začleněna byreta, počítač kapek nebo volumetrická infuzní pumpa. Valašskomeziříčská nemocnice má k dispozici nové infuzní volumetrické pumpy a lineární dávkovače, které slouží k přesnému dávkování léčiv a krevních infuzí.


Nejvhodnější jsou volumetrické infuzní pumpy , do centrálního katétru je . Nemocnice Třebíč, příspěvková organizace, Pořízení infúzních pump a dokovacích. Veterinární infuzní pumpa HK100Vet. Pacientům Nemocnice Valašské Meziříčí slouží nové infuzní volumetrické pumpy a lineární dávkovače k přesnému a optimálnímu dávkování . Předmětem této práce je konstrukce čerpací jednotky volumetrické infuzní pumpy pro použití v oblasti lékařství.


Brašna pumpu chrání a pomáhá pacientovi k neomezenému pohybu s. Všechny infuzní pumpy jsou vybaveny alarmem zvukovým a světelným,. Mohou být doplněny elektronickou regulací - volumetrickou komůrkou pro regulaci .

Nezbytností jsou například speciální lůžka pro jednotku intenzivní péče s antidekubitními matracemi či infuzní volumetrická pumpa. IVAC 598) jsou určené k přesnému dávkování farmak a krevní infuse, udržování .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky