pondělí 18. prosince 2017

Výlevky na zeď

V nabídce máme plastové a keramické . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Jedná se o vysoce kvalitní výrobky dříve na český trh dodávané pod značkou Abusanitair, mezi které patří plastová umyvadla a výlevky , připojovací díly či . Ideální pro vedlejší prostory, . Dodávka balení výlevky obsahuje: sifon přepadová souprava Mřížku lze zakoupit.

Společnost PTÁČEK – velkoobcho a. TOPENÍ – PLYN – VODA – INŽENÝRSKÉ SÍTĚ . Výlevky pro snadný úklid - Bagno. Včetně montážní sady na zeď a chrániče předního okraje. Mřížka plastová univerzální pro výlevky Aqualine.


Plastové výlevky s montáží na zeď. Prodám litinovou výlevku , mlýnek, pumpu a další věci.

Hledáte výlevku nebo technický dřez do prádelny, dílny nebo garáže? Dřezy Zelvo odolávají nárazům a změnám teplot, jsou robustní a snadno se čistí. Umyvadla samostatná, zápustná, na desku za trvale nejnižší ceny. JIKA Mira závěsná výlevka s plastovou mřížkou.


Nerez umývadla a výlevky do gastro provozů kuchyní. Nerezové umývadla na zeď jsou s lisovaného nerez plechu. Kuchynské výlevky pro odpad v kuchyní. Litinová umyvadla jsou výjimečnou okrasou zahra dvorů a teras. Nabízíme funkční umyvadla, výlevky a fontány z litiny v různých barvách a provedeních.


Kameninová laboratorní výlevka s ochrannou deskou na zeď. Kombinované výlevky na podlahu. Antivandalové nerezové celopláštěné výlevky. Sanitární elektronika Sanela. Zahradní litinová výlevka 75x36cm s kohoutkem, působí velice robustním dojmem.


Odolná proti nárazu, teplotě,louhům a rozpouštědlům. Nástěnná vylévka plastová, se zadní stěnou proti ostřiku.

Dodání včetně odtokové armatury G. Stěrka Mio s držákem na zeď byla speciálně vyvinuta pro sprchové kouty, dveře a zástěny Jika. S ní obdivuhodně snadno docílíte ještě dokonalejšího vzhledu .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky