pátek 26. ledna 2018

Tmel na kov

Uniflex tmel uni je dvousložkový univerzální polyesterový tmel určený pro tmelení větších i menších nerovností. Používá se především na kov , ocel, kámen, . Tmely na kov - Nejlevnější barvy laky u nás. Dodáváme profesionální tmely na bázi polyuretanu (tzv.


PU tmely) – mj. Nachadzate sa v kategórii tmel na kov. Nájdete tu bitumenové tmely ( tzv. medvedie lajno ), ale aj tmely na kov pod syntetické farby a striekací tmel.

Vyberte si z ponuky produktov v kategórií Tmelenie kovu na EFARBY. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Prohlédli jsme zásoby a vyzkoušeli dvousložkový lepící tmel Ceys našeho. K základní charakteristice dvousložkového epoxidového tmelu na kov patří i jeho . Dvousložkový tmel určený k renovaci, tmelení a lepení. Trvale odolává vodě, olejům, benzínu a naftě.


UNIFLEX, tmel či lepidlo určené na tmelení středních a větších nerovností, vynikající přilnavost na většině povrchů, především na kov , ocel, kámen, beton, dřevo . Je vhodný nielen na tmelenie stredných nerovností kovových, ale aj. Univerzálny dvojzložkový polyesterový stierkový tmel , vhodný na všetky kovové povrchy (hliník, oceľ, galvanizovaná oceľ).

Ideální pro vyplňování nerovností, které mohou vznikat při obnově nátěrů odstraněním původních nátěrů např. Na přání barvy mícháme a plníme do sprejů. SPRÁVKOVÝ EPOXIDOVÝ TMEL NA KOV je určen k tmelení, plnění a opravám. Součástí jednoho válečku jsou obě složky tmelu, které se musí důkladně . Speciální přípravek vyvinutý pro průmysl, autodílny, servisy.


Uplatňuje sa, ako výplň v oblasti autoservisu, strojárstva a . Polyesterový dvousložkový tmel na opravu dřeva, plastu a kovu. Dvojzložkový tmel určený na renováciu, tmelenie a lepenie. Oprava prasknutých trubíc a renovácia odliatkov, opravy blokov motorov, . Již deset let úspěšně působíme na trhu syntetických lazur, laků a vrchních barev.


Tmel na dřevo a kov Primalex za akční ceny. Tmel určen pro vyrovnávání nerovností venkovních i vnitřních dřevěných a. STĚRKOVÝ TMEL PRO PLOŠNÉ NANÁŠENÍ V INTERIÉRECH - k plošnému. AKRYLÁTOVÝ TMEL NA VNITŘNÍ I VENKOVNÍ ŠTUKOVÉ OMÍTKY - pro vnitřní i. Objednejte si produkt Retušovací tmel Epoxidová tyčinka na kov , Retuš. Polyuretánový tmel zasa použijeme na kov , drevo, plast, silikáty, ale vyhneme sa sklu a keramike.


Akrylátový tmel je vhodný na drevo, plast, . Rychleschnoucí, brousitelný, bílý, syntetický tmel na dřevo i kov vhodný k tmelení dřevěných oken a dveří.

Lze jej použít na dřevo, modely, praskliny ve stěnách apod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky