čtvrtek 25. ledna 2018

Pertlovaci sada na brzdove trubky

Hledáte brzdove na pertlovaci sada trubky ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho . Pertlovací sada na brzdové trubky 3-19mm Zobrazit větší . Pro měděné trubky a slitiny hliníku. Sada obsahuje matrice a držák s otvory .

Přípravek na ruční rozšířování trubek, pertlovací sada pro úpravu brzdových , vzduchových, klimatizačních trubek. Profesionální sada pro úpravu, ohýbání a lisování brzdových, vzduchových a klimatizačních . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, . Prípravok na ručné rozširovanie koncov trubiek - sada ks YATO Vhodný na rozširovanie mosadzných, hliníkových a mäkkých medených rúrok. Popis: Profesionálna sada pre úpravu, ohýbanie a lisovanie brzdových , vzduchových a klimatizačných trubiek. Hodí se pro měděné trubky a slitiny hliníku.


Pomocí matrice lze vyrobit čočku.

Nabízím pertlovací sadu určenou k tváření ocelových, měděných i hliníkových trubek brzdového vedení, vedení hydrauliky, vzduchových rozvodů a chladící . F) nebo dvojité (E) obruby (90° a 180°). Súprava obsahuje rezačku rúrok, matricu s palcovým radom otvorov. Je určená na rezanie a zaválcovanie koncov brzdových rúrok, spojky a klimatizácie.


Tato sada v kufříku na pertlování brzdových trubiček je vysoce kvalitní, přitom poměrně levná. Univerzální pertlovací sada na trubičky o průměru 3mm - 19mm. Súpravu je možné použiť pre rúrky s hrúbkou steny do 1mm na brzdových, spojkových, palivových a iných.


Pertlovačka je vhodná na průměry trubek: mm , 0mm, 0 . Popis: Sada pro pertlování brzdových trubek a hydraulického systému. Na měděné a jiné tenkostěnné trubky. Sestava k hydraulickému pneumatickému lisu t. Všechny nejprodávanější produkty.


PERTLOVACÍ SOUPRAVA NA BRZDOVÉ TRUBKY Zobrazit větší . Speciálně pro plastem potažené brzdové trubky o průměru mm. Adaptér gumový pre odvzdušnenie bŕzdového systému pre BGS kat. Adaptéry - sada pre odvzdušňovací prípravok bŕzdového systému, .

Sada je dodávána v pevném červeném kufříku pro snadné uložení a. Ohýbačka trubek je ideální pro ohýbání brzdových a palivových trubek a je. Brzdy a brzdová sústava - pertlovacie sady na brzdy, stlačováky brzdových piestov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky