pondělí 15. ledna 2018

Zahradní hadice na bubnu

Zahradní hadice s vozíky, bubny , navíjáky. Jestliže hledáte vhodné řešení pro občasné zavlažování trávníků nebo umytí auta, nabízí se řešení v podobě . Zkrocení neposlušné hadice nás občas stojí spoustu sil, proto se vyplatí pořídit si některý z námi . Nabízíme vozíky pro hadice k zavlažování zahrady za výhodné ceny s. Máte větší zahradu a nebaví vás neustálé zamotaná zahradní hadice ?

Sada bubnu na hadici Classic je univerzální a kompaktní a Ideálně se hodí pro velmi . U nás si můžete vybrat praktický hadicový naviják nebo vozík na hadici od . Hledáte buben hadici na zahradni ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Tlakově a tvarově stálá zahradní hadice z PVC. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Robustní držák hadic vhodný pro všechny běžné zahradní hadice. Hadice je chráněna proti poškození, .

Ideální naviják na zahradní hadici na zahradní hadici do dílny i garáže, šetří. Pro upevnění na stěnu, strop nebo jinou konstrukci je buben opatřen . Samonavíjecí buben z odolného plastu s metrovou vysokotlakou hadicí pro . Levné a kvalitní zahradní hadice a vozíky značky GARDENA pouze na Levnepostriky. Prohlédněte si široký sortiment vozíků, držáků a boxů na zahradní hadice. GARDENA nabízí jak nástěnné bubny , tak i vozíky na hadici.


Stabilní, kovový buben opatřený práškovým povlakem, s volně se otáčející ruční klikou. Snadné navíjení klikou s rovnačem hadice v bubnu. Vozík na hadici pro středně velké zahrady s pohodlnou manipulací. Naviják na zahradní hadici , včetně hadice 30m FX-CU30. Pohodlná a dlouhá rukojeť, která usnadňuje lepší manipulaci.


Připojení: úhlová hadice zabraňuje ohnutí nebo kroucení při navíjení. EXTOL PREMIUM vodič zahradní hadice , s kovov. Pro uložení hadic a zahradního příslušenství. S odnímatelným hadicovým bubnem , úložným prostorem pro postřikovače a sprchy, velkým úložným boxem a. Zpětná zarážka zamezuje zajetí hadice do bubnu.


Vozíčkový naviják, profi buben.

Vozíky na hadice Gardena KÄRCHER Fieldmann a další. Připravili jsme pro vás zahradní kalendář, který vás provede měsíc po měsíci celým rokem na .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky