pátek 12. ledna 2018

Sudové čerpadlo na naftu

CEMO Mobilní nádrž na naftu 2l EASY čerpadlo SP 3 12V. Délka sací trubice: m - Závit sudu: G2 . Samonasávací sudové čerpadlo na naftu , olej, glykol atd. Doprava ZDARMA - Zboží skladem - Záruka let. Komplexní výdejní zařízení pro výdej nafty a lehkých topných olejů.


HORNET W 4 2V Hz, 2W.

Prodáváme sudová a horizontální elektrická čerpadla do čerpacích stanic na naftu , nemrznoucí kapaliny a LTO s průtokoměrem i bez něj. Světová novinka: hybridní sudové čerpadlo na NAFTU. Firma HORN uvádí na trh nový typ elektrického čerpadla na NAFTU, RME, radiatorovou nemrznoucí . Pro naftu , lehký topný olej, nemrznoucí směs do chladiče, velmi řídkých olejů ( max. 10mPas) apod.


Stále populárnější jsou čerpadla na naftu , která ze sudu nebo podobné nádrže dokáží. Povrchová čerpadla na naftu , olej, emulze. Umí čerpat naftu a horký olej ze sudů, tanků a kontejnerů.


Elektrické naftové čerpadlo k tankování naftových vozidel. Dle požadavků může být vybavena buď .

Univerzální plastové čerpadlo pro čerpání nafty , petroleje, lehkých olejů, chemikálií,. Ručné a sudové čerpadlá na naftu a olej Nocchi-Pentair, ručné čerpadlo na naftu. Prodám kvalitní ruční klikové sudové čerpadlo model HUE-RP91A pro benzín, naftu , oleje atp. Nastavitelné sání do 100cm, čerpání z 2. Ruční čerpadlo na naftu , oleje, vodu a alkohol do , vyrobeno z polypropylenu. Páka je nastavitelná do třech . Napětí 12230V VLASTNOSTI: - S integrovaným ručním čerpadlem, varianty 230V, 24V nebo 12V - Sudová . Toto ruční sudové čerpadlo je určeno pro přečerpávání nafty a olejů.


Není určeno pro přečerpávání vody a hořlavin I. Ruční sudová čerpadla na chemikálie jsou určena na čerpání nafty, olejů,. Pro oleje do SAE 9 samomazací, neagresivní kapaliny, topný olej, naftu , petrolej. Späť na: Čerpadlá na naftu ručné, 12V , 24V , 230V.


Ručné čerpadlo určené pre média ako sú olej do SAE 9 mazivá, nebrazívne médiá, neriedené . Toto sudové čerpadlo na naftu a motorové a převodové oleje je určeno k čerpání z nádrží a sudů. Nafta , topné a hydraulické oleje, chladící emulze, nehořlavá rozpouštědla, . Prodam ruční pumpu na naftu a pod. Sudové čerpadlo na naftu s průtokoměrem.


Prodám vzduchové sudové čerpadlo na oleje, naftu , nemrznoucí směsi a podobně. Vřetenová čerpadla pro viskozní produkty.

Sudová čerpadla pro kyseliny a louhy, hořlaviny, rozpouštědla, oleje a naftu. Pohon 2V, 4V nebo pneumatický.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky