úterý 23. ledna 2018

Alcaplast vanový sifon

Tento web používá, podobně jako jiné weby, soubory cookie. Tyto soubory nám umožňují vylepšovat tyto webové stránky, zlepšovat jejich . Expresné doručenie po Slovensku! Sifon vanový automat komplet chrom A51CR obsahuje ovládací kolečko-plast s chromovou povrchovou úpravou, plastová zátka s kovovým . Alcaplast sifon vanový automat komplet chrom. Fotografie produktů slouží pouze k ilustrativním účelům. Ovládací kolečko – kov s chromovou povrchovou úpravou, kovová pochromovaná zátka s průměrem 45mm, zápachová uzávěra je součástí balení, sifon z PP, . Specifikace Balení – karton ks Rozměr – karton 595×395×4mm Hmotnost – karton 1kg Materiál . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte . Specifikace: pro odtok vody z vany do odpadupro vany s odtokovým otvorem průměr mmpro vany standarních rozměrů.


Vaňový automat sifón komplet chróm ACR - 1- ovládacie koliesko – plast s chrómovou povrchovou . AlcaPlast sifón vaňový automat chróm A - 120cm. Sifón vaňový automat komplet kov A55K. Parametre: - mriežka je vyrobena z mosazné slitiny s chrómovou povrchovou úpravou - plastová zátka s . Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Zařazeno v kategorii: AlcaPLAST , Vanové sifony, Vanové sifóny ovládané, Vybavení . PP, teplotne a chemicky odolný, pozdĺžne zváraný.


Alca plast sifon vanový automat s napouštěním přepadem chrom A564CRM1. Sifon s napouštěním přepadem - lankové ovládání otáčením. ALCAPLAST A55K vaňový sifón automat komplet kov. Ovládacie koliesko – kov s chrómovou povrchovou úpravou. Kovová pochrómovaná zátka s . Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie . Koupelny Bernold mají již let spokojené zákazníky.


Koncová cena s DPH: 19Kč. Kvalitní sifon s kovovou krytkou přepadu a kovovou zátkou. Vanový sifon automat s napouštěním přepadem chrom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky