čtvrtek 18. ledna 2018

Vazač armatur

Až krát rychlejší než ruční . Vazač úvazků, rádlovačka GEKO Použití k vázání betonářských armatur , pytlů nebo jiných předmětů s použitím . Název, Železář, vazač armatur. Vazač armatur - Automatický vazač armatur. Evidujeme 1nabídky pro tuto profesi.

Vázání roxorů - armování - AKU vazač armovací oceli. Všechni naši pracovníci jsou zaměstnáni na podkladě holandského práva. Olomoucký kraj, inzerce, prodám Nabízím práci spolehlivému a pracovitému železáři,vazači armatur. Betonáři, železobetonáři a příbuzní pracovníci : Nástup možný IHNED.


Místo výkonu práce, Strakonice. Nabídka práce na volnou pozici pro JIRE STAVBY s. Hledáš brigádu ve městě Tovačov? VÝHODY : podnikové stravování, dovolená navíc, příspěvek na penzijní připojištění, .

Pro islandsko-švédskou firmu hledáme kvalifikovaného pracovníka. Požadujeme: - minimálně let praxe, agnličtina není podmínkou. Práce na ve třísměnném provozu.


Pojďte pracovat jako Železář, vazač armatur do společnosti STRAKON CZ s. VÝHODY: podnikové stravování, dovolená navíc, příspěvek na penzijní připojištění, 13. Pracovní poměr na dobu určitou (měsíců) s možností prodloužení. Slouží k zavazování pytlů drátěnými úvazky, ke svazování betonářských armatur pomocí drátků, nebo s upraveným háčkem k zajišťování zátek lahví se sektem. Přijmeme zaměstnance na obsluhu strojů na zpracování armatur.


Volné pracovní místo pro pozici železář, vazač armatur na plný úvazek ve firmě STRAKON CZ s. Odpovězte na inzerát a získejte novou . Přístroj fungující na mechanickém principu má osvědčenou koncepci dvojitého . Kvalitní vazač ocelových výztuží. Máte možnost si nastavit pevnost úvazku, kvalita každého úvazku je pak vždy stejná. Vyzkoušejte vazačku TJEP Osobně Vám . Inzercia - Práca, zamestnanie, Stavebníctvo. Republika Nabízíme dobře placenou práci po celý rok v české prefě na vázání .

Vřeteno se může vysunout z rukojeti až o cm. Vazače úvazků slouží k zavazování pytlů, svazování armatur pro betonovu výztuž pomocí drátků, nebo s. Háček : armaturový a šampusový. Poptávka: pracovník, vazač armatur - železář pro práci ve Švýcarsku - již před vámi poptával zákazník na AAApoptávka.


Zkuste to také, služba je zdarma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky