středa 13. července 2016

Jika cubito pure umyvadlo

Záklaním kamenem této série jsou keramická umyvadla , která lze doplnit o funkční . Keramická umyvadla Cubito Pure od českého výrobce JIKA patří dlouhodobě mezi nejoblíbenější hranatá umyvadla v naší nabídce. Zápustné umyvadlo , nebo otvory pro baterii. Na první pohled překvapí svou . Lze ho umístit na desku, doplnit . Druh výrobku umyvadlo na desku. JIKA CUBITO PURE umyvadlo 50cm s otv.


K umyvadlům série Cubito můžeme doporučit hranatý sifon a rohové ventily . Rady a informace, jak si užívat, milovat, být chytrá, krásná a štíhlá. Novinky a nejnovější módní trendy. Umyvadla Cubito Pure lze umístit na desku, doplnit je skříňkou nebo jen . Umyvadlo s hranatým tvarem ze série Cubito od firmy JIKA.


Minimalistické a čisté provedení skříněk Cubito -N zaujme na první pohled a dodá koupelně moderní vzhled. Boční závěsné skříňky obsahuj. Sedátko Pure duroplast se zpomalovacím mechanismem bílé. Sprchové kouty Cubito pure nabízíme výhradně se speciální úpravou JIKA perla.


JIKA Pure skříňka pod umyvadlo 100cm, zásuvka, bílá 4. Medzi keramiku s povrchovou úpravou JIKA perla patrí set Mio so svojimi tradičnými elegantnými tvarmi i set Cubito a Pure. Jika myslí skutočne na všetkých. Sprchový kout - čtvrtkruh - dvoudílné posuvné dveře - profil lesklý stříbrný - mm sklo dekor arctic - úprava JIKA perl GLASS - madlo chrom. Pro významné prodloužení životnosti je vhodné použít speciální čisticí . Klozety a umyvadla z něj půjdou například i do Austrálie a USA.


Umyvadla samostatná, zápustná, na desku za trvale nejnižší ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky