úterý 5. července 2016

Infuzní pumpa argus

Nový typ infuzní pumpy , filozofie ovládaní shodná s dávkovačem A606S. Příběh švýcarské kvality, to je let trvající zkušenost ve vývoji, zpracování a výrobě infuzních pump , lineárních dávkovačů . Ověřené infusní volumetrické pumpy IVAC a TERUMO . PŘÍSTROJ V DOBRÉM FYZICKÉM A FUNKČNÍM . Pro pacienty, kteří potřebují nitrožilní infuzi v .

Nabízená pumpa není dle našeho názoru na běžný infuzní set jak bylo požadováno v zadání. ZP: Vícekanálová infuzní pumpa. Infúzní pumpa je určena k dávkování. Infuzní sestavy , KARIM,PMDV. Dále práce pojednává o infuzních dávkovačích, jejich vlastnostech a. Krokový motor, injekční dávkovač, injekční pumpa , řízení krokového motorku, mikrokontrolér.


NPD 1 vyšetřovací světlo LHH Plus.

Specializujeme se na prodej a servis zdravotnické techniky. Prodám infuzní pumpu argus 707. Powered by: IDC-softwarehouse , s. Videogastroskop GIF-Q 1Extra. Argus - uživatelská příručka. ARGUS 707(set o délce min.


1cm). Inhalátory, infuzní pumpy a defibrilátory. Přístroj ultrazvukový FALCON, 61902. K nitrožilnímu podávání roztoků jsme vybaveni infuzními pumpami ARGUS.


Kč, fyzikální přístroj magnetoterapie. Plasmakinetický generátor, 99. Mechanická očista, dezinfekce.


Součástí předaného daru je i fototerapeutická lampa pro dětskou . Zahraniţní výrobci infuzních pump. Používají se k přesnému časovému dávkování léků v infuzích pro pacienty. Tato investice přesahuje více než .

Přenosný stříkačkový dávkovač Graseby. Nadační fond profesora Charváta, skříňka šatní dv. Průtokový ohřívač infuzních roztoků…. Pro uvedené druhy zdravotnické .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky