pátek 22. července 2016

Potravinárske čerpadlá

Samonasávacie čerpadlá , čerpadlá s BY-PASSOM Nocchi, Rower Pompe, čerpadlo na víno a oleje. Ponuka špeciálnych čerpadiel určených pre potravinársky priemysel. Samonasávací čerpadla , čerpadla s by-pass Nocchi, Rower Pompe, čerpadlo na víno a oleje.


V katalogu níže naleznete: vysoce kvalitní potravinářská čerpadla – čerpadla objemová, čerpadla odstředivá, čerpadla. Tato čerpadla splňují podmínky pro potravinářské účely. Potravinářské čerpadla HYGINOX SEN .

K potravinářským účelům lze použít i čerpadla zubová nebo vřetenová. Použití: mléko, víno, ocet, mošty, . EPA majú hlavné uplatnenie v potravinárskom. Dajú sa použiť na dopravu produktov vo. Vřetenové potravinářské čerpadlo FLUX F 5GS s planetovou převodovkou, pohon 2V, pneu. ALM - TL potravinářské čerpadloALM - TL samonasávací nerezové čerpadlo.


Připojení Clamp nebo Rd závit. Popis produktu:Podvozek pro čerpadla Tellarini a Liverani (EP Mini,Midex, Minor ), rozměr desky 250.

Odstředivé čerpadlo EEM je potravinářské samonasávací odstředivé čerpadlo vhodné k čerpání čisté kapaliny bez pevných příměsí. Je řešeno jako odstředivé, pevně spojené s elektromotrem Určeno především pro . Nerezové nízkootáčkové rotačné čerpadlá s flexibilným obežným kolom, obzvlášť použiteľné pre prepravu jemných, krehkých a viskóznych kvapalín, tiež s . Dopravní nerezová zubová čerpadla používaná v potravinářském průmyslu se vyrábějí v . ROBINA je určeno pro přečerpávání. Roliol - to je tým odborníků na čerpací techniku s. Uherské Hradiště Podnikání, Společnost 18.


Jednovřetenové čerpadlo potravinářské 40−EPM−25. EPM −má hlavní uplatnění v potravinářském průmyslu při výrobě poživatin, . Rozpoznaná poloha: Mountain View (US) (Zmena). Prodám nerez potravinářská čerpadla.


Průhledítko potravinářské PP DN2 PN6. Používá se jako kontrolní prvek. Plničky, stáčacie, uzatváracie zariadenia a etiketovačky.


Digitální průtokoměr typu F určený pro hořlaviny, chemikálie, potravinářské. Apr SPECIÁLNÍ ČERPACÍ TECHNIKA potravinářské čerpadlo potravinářské čerpadlo potravinářské čerpadlo potravinářské čerpadlo potravinářské . Nabízí úplně nové, nepoužité potravinářské samonasávací čerpadlo opatřené potravinářskou pivovarskou hadicí s odolností do 120°C a spony pro upnutí na .

Jedná se o přenosné vertikální čerpadlo , které je určeno pro čerpání řídkých a viskózních kapalin a látek i mírně agresivních, jako jsou např. Výroba potravinářské techniky v Brně- venkov a. Jun Plynové tepelné čerpadlo je kompaktním řešením pro vytápění a chlazení, které nachází uplatnění v mnoha aplikacích. Mar Zdar hoši, strejda Jersey nabízí úplně nové, nepoužité potravinářské čerpadlo opatřené potravinářskou pivovarskou hadicí s odolností do . Provedení hadicového čerpadla se dvěma pevnými vačkami ( A).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky