středa 27. července 2016

Objemová čerpadla rotační

Naše čerpadla s rotačními písty jsou určena pro média o nízké, střední a vysoké viskozitě a nabízejí šetrné čerpání a spolehlivou výkonnost. Podle pohybu pracovních částí rozdělujeme objemová čerpadla : s kmitavým pohybem – čerpadla pístová, membránová, radiální a axiální,. Poskytujeme rozsáhlé portfolio rotačních objemových čerpadel , která jsou dokonale vhodná pro vaši aplikaci.


Obecně rotační pístová čerpadla dokáží generovat velmi vysoké. Zubová čerpadla řady ZUS jsou určena k dopravě viskózních a zahuštěných kapalin s mazací schopností do teploty .

Rotační objemová čerpadla ZUS. Tato norma stanoví technické požadavky pro rotační objemová čerpadla a čerpadla soustrojí s výjimkou požadavků týkajících se bezpečnosti a zkoušení. Objemová ( hydrostatická ) čerpadla. Výstřednost rotoru lze regulovat u čerpadel do Mpa. Výpočet teoretického průtoku rotačního pístového čerpadla.


Zdá se tedy, ţe se vzrůstem velikosti čerpadla roste i jeho objemová účinnost. VOGELSANG čerpadla s rotačními písty.

F530: skutečný obsah alkoholu v objemo. Lamelové čerpadlo je čerpadlo založeno na rotačním pohybu excentricky. Zvláštní objemová rotační čerpadla . Průtok je přímo úměrný obvodové rychlosti a nezávislý na tlaku. Používají se hlavně k dopravě čistých viskózních médií bez mechanických přimísenin, od sirupů, ovocných šťáv, melasy či sádla až po olej, dehet, barvy, asfalt . Na rozdíl od kapalin jsou však plyny stlačitelné a proto objemový průtok plynu. Ventilátory - rotační stroje na dopravu vzduchu nebo jiného plynu s velmi . Vogelsang mají rotační písty potažené elastomerovou vrstvou.


Jakožto bezdotyková, rotační pozitivní objemová čerpadla jsou univerzálně použitelná. Sigma s kmitavým pohybem a jejich agregace . Toto čerpadlo s rotačním pístem umožňuje obousměrný provoz, neboť jeho přípojky jsou orientovány jak horizontálně, tak i vertikálně. V kategorii rotační objemová hydrostatická čerpadla vyrábíme a dodáváme zubová čerpadla , čerpadla třívřetenová, s rotačními písty a jednovřetenová. Monobloková odstředivá čerpadla Speroni CS, Monobloková odstředivá čerpadla. Klíčová slova, Hydrostatická, hydrodynamická čerpadla,.


Protipožární čerpací zařízení. Jsou určena k čerpání viskózních kapalin, hustých kapalin, emulzí a různých směsí.

Vzhledem k různým materiálovým provedením . Jsou to rotační čerpadla, jejichž hl. Odstředivé čerpadlo SPERONI KPM 5 2V. Ostatní objemová čerpadla s vratným (kmitavým) pohybem na kapaliny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky