pátek 22. července 2016

Dům koupelen brno

Naše koupelnové studio Brno - Jiříkovice o rozloze 350mVám nabízí široký sortiment koupelnového vybavení a veškeré služby spojené s realizací koupelny. Přijďte k nám načerpat inspiraci pro výběr vaší nové koupelny. Dům koupelen - EDEN CZ, Jiříkovice.


Jsme velmi dostupní z dálnice D rádi vás uvítáme přímo v naší . Seznamte se zblízka s nápady pro vaši koupelnu. V domě koupelen HORNBACH se seznámíte s kreativními nápady a podněty pro vaši novou koupelnu snů.

Největší prodejce koupelen a doplňků v Jihomoravském kraji. Koupelny Ptáček, děláme koupelny , ve kterých se žije. Navštivte jedno z našich koupelnových studií Ptáček. Koupelnové studio o rozloze 350mmá speciálně.


Provozní doba: Po - Pá: - 17. Kontaktní osoba: Lucie Šimáčková. V našem e-shopu KOUPELNY PEGAS naleznete tisíce položek, od sprchových koutů, van, vodovodních baterií, koupelnového nábytku až. Nově prodej přírodního kamene do interiéru v Brně !

Zveme Vás k návštěvě našeho obchodního partnera, koupelnového studia dům koupelen. Skandinávská (Avion Shopping Park), Brno - Dolní Heršpice, 619. Rekonstrukce koupelen , bytů a domů. Nová koupelna po rekonstrukci. Uvažujete o přestavbě bytu, rekonstrukci koupelny nebo kuchyně, plánujete přestavbu bytového jádra.


Jsou situace, kdy dílčí rekonstrukce koupelny , kuchyně nebo bytového jádra nestačí. Typicky se jedná o panelové byty, starší rodinné nebo bytové domy, nebo . Plánujete rekonstrukci bytu nebo. Paneláková koupelna , často s rozměry téměř miniaturními, musí nezřídka. Dům je panelový, a jak bylo zvykem, na koupelnová jádra byl . Provádíme kompletní rekonstrukce bytových jáder v Brně a blízkém okolí. Naše poslední realizace koupelen a rekonstrukcí.


Nerezový radiátor, českého výrobce ISAN, MELODY SILLA INOX představuje klasický typ žebříkového radiátoru, jehož decentní svislé sběrnice o průměru 40 . Kompletní vybavení pro vaši koupelnu. Vany, umyvadla, baterie, koupelnový nábytek i doplňky. Stavíte rodinný dům nebo kupujete byt v novostavbě a chcete v něm mít kvalitní a krásnou koupelnu , ve které . Krásné koupelny jsme také dělali v bytovém domě Mozaika.

MOZAIKA KUŘIM je název pro polyfunkční dům nacházející se v atraktivní zóně. Obklady, dlažby, koupelny , kuchyně, interiéry, bazény, exteriéry. Top materiály a design, profesionalita, dobré nápady, spokojení zákazníci. Pracujeme hlavně na jižní Moravě, rutinně v okruhu kilometrů od Brna , ale pokud budete.


Potřebujete zrekonstruovat rodinný dům nebo koupelnu ? Bytový dům Brno Tábor – rekonstrukce koupelen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky