středa 20. července 2016

Sportovní hadice

Součástí každé výbavy pro požární sport jsou hlavně hadice , proudnice, rozdělovače, přilby, překážky nebo například sportovní poháry. Polyesterová sportovní hadice moderní konstrukce s tenkostěnnou pryžovou vložkou EPDM. Tato hadice je vyvinuta speciálně pro požární sport té nejvyšší . Vše pro hasiče, vybavení pro požární sport , výzbroj a výstroj.


Speciální sportovní nářadí Vás přiblíží k cíli.

Základem jsou sportovní hadice od nás. Vybavení pro požární sport , zásah a hasiče. Požární hadice a hadice pro požární sport. Konstrukce hadice je navržena tak, aby při dopravě vody docházelo k. Izolovaná metrová požární hadice je určena především pro profesionální a dobrovolné hasičské sbory jak pro zásah,. Sportovní hadice na útok i na štafetu pro všechny sportovní hasiče s lákavou slevou.


Rám budoucí základny podruhé. V nabídce jsou varianty : 20m bez spojek - 20m se spojkami Al - 20m se spojkami AWG.

Spojky z kovaného hliníku jsou připevněny drátem po celém obvodu hadice. Ideální jako sportovní hadice s nároky na malé rozměry a nízkou hmotnost. Rozdíl mezi těmito hadicemi je v průměru, sportovní hadice jsou užší a umožňují.


Vyrobené ze 1 syntetické polyesterové příze v . Je značena třemi barevnými proužky v pořadí modrý-červený-modrý. PS ( sada obsahuje kusy přesných silikonových hadic pro Turbo systém ) . Izolovaná požiarna hadica je určená predovšetkým pre profesionálne a dobrovoľné hasičské zbory,ako pre športové účely,tak aj pre zásah. Všechny informace o produktu Haberkorn CFlammenflex G Ultra hadice sportovní , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Haberkorn . Hadice je určena zejména pro požární sporty. Hasičská – sportovní hadice nejmodernější konstrukce bez spojky, délka 20m.


Její vnější vrstva je kombinací polyesterové a polyamidové vysokopevnostní příze . Vyrábíme požární hadice, hydrantové hadice, zásahové hadice, průmyslové hadice, sportovní hadice Firesport a Supersport,. Sportovní požární hadice s nízkou hmotností, malými rozměry a odolné proti proříznutí, vyrobené ze 1 syntetické polyesterové příze v bílé barvě. Flexibilní hadice pro sání vzduchu do motoru - průměr mm - černá - 4CAR.


Plastová flexibilní hadice pro přívod vzduchu ke sportovnímu filtru - délka 250 . Nabízíme kompletní hadicové sady, rovné a flexibilní hadice , spojky, kolena,.

Pyrotex PES-R je klasická požární hadice, která se skládá z polyesterového pláště. Zásahovo sportovní hadice rakouské firmy THONI. Hlavní přednosti jsou: odolnost proti mrazu, snadná údržba, lehká a pružná a odolnost proti plísním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky