úterý 12. července 2016

Pouzdro na baterie aa

Wouxun KG-XXX pouzdro na tužkové AA baterie pro napájení radiostanice. Vhodné pro radiostanice Wouxun KG UVD1P, KG-UV2KG-UV6D-E, KG-699. USB napáječ ze 4x AA baterií HALTER 4XUM3USB. Praktické plastové pouzdro na čtyři baterie a akumulátory velikosti AA nebo AAA.


Držák baterie 10xAA s vývody: Kontakty pro 9V Poz.

Ochraňte své baterie před vybitím, nebo ztrátou a objednejte si pouzdro na baterie. Do domácnosti i na cesty, pouzdro na baterie je univerzální. Pouzdro na baterie , x AAA, R0 LR03. Už žádné poházené a poztrácené baterie , využijte plastové . Bezpečný způsob úschovy a přenosu baterií, plastová krabička z kvalitního matriálu umožní uschovat 4ks AA baterií či 5ks baterií AAA.


Nacházíte se:Úvod Brašny, batohy, pouzdra Obaly na karty, baterie. Plastové pouzdro pro AA nebo AAA baterií. A problém rozházených baterií v brašně nebo batohu je vyřešen.

Baterie na fotografii nejsou součástí. Sada ks pouzder na AA baterie. Ansmann zásobník na baterie a paměťové karty, lze do něj umístit baterie velikosti C123A,CR AA ,AAA v počtu 1-ks a paměťové karty. Ochranné přenosné pouzdro pro AA barie. Brno zítra odpoledne na prodejně, po provedení rezervace Rezervovat.


Energizer EVEL91BPAA a AAA je baterie s high-tech technologií. Camelion transparentní pouzdro pro 4x AA nebo AAA baterie. Držák na tužkové baterie , 4x AA , pouzdro.


Přidat mezi oblíbené Dotaz na produkt. Do pouzdra je možné naskládat nabíjecí baterie typu AA. Uvnitř nalezneme řady elastických smyček na tužkové AA baterie. Krabička má samostatné sloty, při vložení 1-baterií (jak AA tak AAA) nedochází k jejich posunování v pouzdře.


Toto pouzdro pojme baterie : 8x AA nebo 12x AAA nebo 8x CRnebo 8x CR123. Vhodné zejména pro digitální fotoaparáty, nedochází k záměně jednotlivých sad akumulátorů, . Kapacita pouzdra jsou AA baterie. BT-, pouzdro na 4xAA baterie pro Kenwood TH-F7E.

Katalogové číslo: a3e1fdba7caf Kategorie: Ostatní . Uzavíratelné pouzdro na baterie s mm konektorem pro AA. Všechny ceny jsou uvedené bez DPH a neobsahují náklady na dopravu, které se . Univerzální otočné pouzdro Fenix ABpro svítilny s průměrem - centimetru. Díky speciálnímu mechanismu lze pouzdro zavěšené na opasku otáčet ve .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky