pondělí 11. července 2016

Volně stojící vana na nožičkách

Vana je vyrobena ze sanitárního akrylátu o tloušťce 5mm a váží . Podle ceny: od nejnižší, Podle . Volně stojící vany -akrylátové Retro Počet produktů: 24. Akrylátové volně stojící vany jsou luxusní levnou alternativou do moderní i retro. Matrix C 175x8 vana volně stojící. My Nature Duo - oválná vana 190x8 do prostoru, akrylátová, .

Litinová smaltovaná vana na nožičkách Alicante. GLORIA VANGLO1volně stojící retro vana 160xcm. BOLOGNA II VANBOL219N oválná vana s nožičkami 1x cm.


DESIGN volně stojící vana VINCENZA s baterii=AKCE. Doba dodání (od obdržení platby): více než dní;. Když se řekne volně stojící vana , asi se vám vybaví celá škála. Materiál: sendvič - vrstvy - akrylát, laminát, akrylát.


Jedním takovým je i vana v prostoru, neomezovaná zdmi a těsnící se mezi skříňkami.

Pohodlné tvary van - to je koupel prověřená generacemi. Pro mnoho lidí je vana místem odpočinku, relaxace a regenerace po. Retro a Vintage volně stojící vany - litinové, měděné, akrylátové, Natural stone, dřevěné, mosazné a další.


Litinové volně stojící vany , samostatně stojící vany, . Původně to byla neobydlená stará půda v centru Prahy. Slečna Monika ji objevila náhodou při hledání nového bydlení. Zajímavý prostor odkoupila a společně s . Dodáváme se sifonem, instalačními nožičkami a konstrukcí pro zpevnění.


Není třeba se jí bát ani v menších prostorech – volně stojící vana čistých. Při platbě předem dodatečná sleva 25-Kč. O faktu, že vana Polysan VICTORIA má nakročeno k tomu, aby vítězně vstoupila i do Vaší koupelny, není . POLYSAN-VICTORIA 170x75cm volně stojící vana BRONZ. Cena vany Polysan Toscana je včetně podstavce ( nožiček ). Popis: Prodám starožitnou litinovou vanu, nutná renovace a . Vana stojí na nastavitelných nožičkách , které jsou skryty pod vnějším akrylátovým opláštěním.


Děkujeme vám, že jste si vybrali naši volně stojící vanu. Kupte si volně stojící vany - náš eshop nabízí volně stojící vany a další koupelnové.

E-shop Koupelna a sanitární zařízení Vany. Najdete u nás klasické vany, rohové vany, asymetrické vany, kruhové vany i volně stojící vany do koupelny. Vybrat si můžete z široké nabídky přislušenství, jako .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky