pondělí 25. července 2016

Plastové tácy a podnosy

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení . Servírovací podnos s vysokým okrajem černý, Eva Solo. Snídaně až do postele s našimi krásnými podnosy a tácy. Nábízíme ty nejlepší dřevěné, plastové a nerezové tácy a podnosy.


Velmi hezké a originální jsou . Plastové tácy a podnosy (84).

Zlatý tác pod dort 28cm – Skladem. Dortový podnos ve zlaté barvě Materiál: plast Rozměry:. Tác je ideální jako servírovací na lahůdky , chlebíčky, . Profesionální tácy pro fastfoody, sekce . Moderní plastové podnosy , tácy různých velikostí i materiálů. Tácy čtvercové a obdélníkové. Pevný plastový podnos vhodný do provozu i do domácnosti.


Je vyroben z odolného plastu a je vhodný do myčky.

Cena v CZK 11Kč (EUR). Levné plastové podnosy a tácy se slevou. Kč - 1Kč MISDA Vrbový podnos Furma – L. Kč BORNN Černý smaltovaný servírovací podnos. PODNOS SERVÍROVACÍ 45X30CM, PLAST. Podnos servírovací obdélník, plast.


Hledáte praktické podnosy a tácy do Vaší kuchyně? Nabízíme gastro zařízení, nerez gastro techniku, příslušenství a gastro zboží pro vybavení profi . Vybírejte podnosy a tácy plastové do 5-ti minut dle Vašich potřeb! Nakupte podnosy a tácy plastové do 5-ti minut dle Vašich potřeb! Moderní a praktické designové podnosy z tvrzeného plastu představily značky Eva Solo a Blomus. Najdete zde také nerezové tácy a servírovací sety kombinující . Designové tácy a podnosy za skvělé ceny!


Nakupte u nás kvalitní podnosy a tácy značek APS, Cambro a dalších. Jsou lehké a prakticky nerozbitné. Vyrábějí se z polotransparentního odolného plastu. Na podnosy naskládáte vše, co potřebujete a můžete volně přenášet po bytě.


Postelové tácy oceníte při lenošení.

Vybavte jídelnu kvalitními plastovými tácy , které dlouho vydrží. BENTOM - pevný plastový servírovací podnos s průhmaty - rozměry x. Zobrazení katalogu: s obrázkem. Protiskluzové podnosy a plata do jídelen a podniků veřejného stravování.


Jídelní podnosy jsou vhodné do myček.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky