úterý 5. července 2016

Alfe lana parametry

Vedení s rovnoměrně rozloženými parametry. Homogenní vedení – parametry R L G Cjsou rovnoměrné po celé jeho délce. Podélné parametry lze zanedbat u řešení ustálených.


Průměr lana na pozici n-tého dílčího vodiče. Vybrané elektrické parametry izolovaných vodičů SAX-W systému PAS. Vodiče AlFe n jsou lana složená, tzn.

Prostředí , ve kterém vedení prochází, značně ovlivňuje jeho parametry. Namáhání vodičů ve stavu počasí musí splňovat podmínku pro vodiče AlFe. AlFe (ACSR) – jedná se o nejběžnější typ lana , kdy hliníkový vodič má.


Střední odborná škola elektrotechnická,. Tato lana se běžně označují jako AlFe , mezinárodně pak ACSR. Poznámka: Tabulka obsahuje parametry vodičů vyráběných podle dřívější ČSN . Prodejce elektroinstalačního materiálu a svítídel.


Celohliníkové vodiče mají vyšší pevnost než lana AlFe a dobrou ochranu proti korozi,.

V tabulce jsou uvedeny parametry materiálů pro vodiče venkovních vedení. Uvedenou normou jsou normalizována lana AlFe AlFe AlFe AlFe z nichž . Parametry se uvádí v daném pořadí, ale nemusí být uvedeny pod se nevyskytují. Kupující požaduje technické parametry standardu podle Přílohy č. Nejvíce rozšířenými vodiči pro přenos elektrické energie jsou tzv. Slouží k vytvoření stálých zkratovacích míst na lanech AlFe v transformačních stanicích.


Elektrické parametry venkovního vedení Jaké jsou parametry vedení: ? AlFe lana Dg hlouba itivního vodiče v zemi, Dg ~ 00x m, tj. Napínací svorka pro AlFe do 1mm2. Technické parametry výrobků se mohou měnit. Více informací a veškeré technické parametry naleznete na našich . RK … odpor lana na jeden km (Ω.km-1).


AlFe o průřezu větším než 3mm případně. Stroje,auta,možno celou provozovnu. Ověřte výpočtem technické parametry chodu nové sítě a proveďte kompletaci.


Cu trolej a 1mmCu nosné lano). Typ stožáru je charakterizován především parametry vedení (výkon, napětí, systém, vodiče a zemnicí lana , 2Alfe pro 1kV, 4Alfe pro 4kV), zvyšováním napětí, dvojsystémovým nebo vícesystémovým vedením. Připojení staveb na pozemní komunikace musí svými parametry provedení vyhovovat požadavkům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky