pátek 29. července 2016

Bílá koupelna inspirace

Návštěvy a realizace inspirace. Soft Cotton Malý ručník NAKKAS 32xcm. Vynikající materiál v podobě. Bílá koupelna od designéra RUBIDEA CZ.


I pro vaši inspiraci jsme oslovili různá studia. Je bílá koupelna i vaší ideální představou?

Hledáte inspiraci do své koupelny ? Navíc materiál jako dřevo přináší do strohé koupelny v bílé nebo neutrální či chladné barvě . Koupelny SIKO: kompletní sortiment pro koupelny. Aby však bílá koupelna nepůsobila příliš studeně, volí se podlahy a někdy i část obkladů v dekoru světlého dřeva. Inspirace pro koupelny - nejlepších návrhů koupelen s. Poéme - inspirace pro přírodní koupelnu.


Tato série využívá vymývaného obkladu a dlažby v designu šedá dlažba do koupelny designová koupelna s bílou. Bílá je symbolem čistoty a elegance. I proto se bílá barva stále více používá do koupelen , kde je hygiena na prvním místě.

Do menších koupelen se kvůli úspoře místa často volí pouze sprchový kout. Značka Geberit je garancí prověřeného know-how v oblasti sanitárních technologií – ale také chytrých nápadů, které udělají vaši koupelnu bezpečnější,. Fotogalerie a inspirace pro Vaší koupelnu od českých interiérových dodavatelů. Krasna koupelna je sedo- bila , velice prakticka, elegantni a doplnky do ruznych . Bílé obklady do koupelny Neve.


Produkty skladem do dnů u vás. Hledam inspiraci na bilo -sedou koupelnu. Naši experti na koupelny pro Vás připravili širokou nabídku moderních. Design v černé a bílé koupelnu zušlechťuje. Stiskem tlačítka „Odeslat“ souhlasím se zpracováním osobních údajů.


Když se koupelna nevětrá, drží se v ní zápach a plíseň. I odstín bílé se u různých výrobků liší. Využití mramoru čerpá inspiraci z italského designu padesátých let a evokuje prostorné interiéry venkovských sídel. Jednoduchá moderní koupelna v modro bílé kombinaci. Zajímá vás nebo obecně do vaší koupelny ? Prohlédněte si sekci a vyberte si jaký chcete!


K této koupelně doporučujeme doplňky ze série CIRCLE, předložku WALL ( bílá ). V této koupelně byly použity obklady a dlažba . Podlahu z travertinu a jednoduchý bílý obklad jsme doplnili dvojumyvadlem ze série.

Na „růžovou“ koupelnu navazuje ložnice s vestavnou skříní s koženými . RAKO … Obklady pro další generace. Moderní série nejen pro koupelny a podlahy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky