čtvrtek 7. července 2016

Plastový tác kulatý

Podnos plastový kulatý broušený 28cm. Plastový kulatý tác s imitací boušeného skla je vhodný nejen pro dort do půměru cm. Servírování chlebíčků, cukroví . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů.

Kulatý plastový podnos s ozdobným dekorem o průměru cm. Tác plastový krystal obdélník 36xcm. Bílý plastový tácek pod dort s ozdobným okrajem. Tontarelli PODNOS KULATÝ 40XCM, PLAST , ASSORT.


Vyrábíme v bílé, krémové, žluté, zelené a šedé barvě. Hlavní město Praha, cena zadarmo, od Monika na Sbazar. Designový plastový kulatý tác Jellies Family, pro Kartell navrhla designérka Patricia Urquiola.

Tác skleněný na nožce s poklopem 25cm. Jsme portál, kde můžete darovat věci, které již nepotřebujete. Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano. Nerezový tác s mírně zvýšeným okrajem má průměr cm.


Tvar podnosu je kulatý , oválný nebo obdélníkový se zaoblenými rohy. Cena za kus, 9Kč, 12Kč. Materiál – Plast, Výška (cm) – Myčka . Plastový tác ACCASA je vhodný na servírování, přenášení potravin a nápojů.


Kelímky, tácky, plastové příbory, brčka. Velký plastový tác protiskluzový, kulatý platné do: 12. DODÁNÍ DO HODIN - platí při objednávce do 12:00 . Moderní plastové podnosy, tácy různých velikostí i materiálů. Pivní podnos je vyroben z protiskluzového plastu odolného do teploty °C. Banquet Tác červený puntík, kulatý.


Praktický a pevný plastový tác bude skvělým pomocníkem do každé domácnosti. Je troch poškrábaný - používaný.

Nabízím velký kulatý plastový servírovací tác imitující výzdobou broušené sklo. Nutno napsat do poznámky vybraný color. Tyto bazarové použité tácy máme skladem .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky