pondělí 18. července 2016

Brzdova pumpa na motorku

NISSIN brzdová pumpa MCBR19NG radiální gold. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Originální radiální brzdová a spojková pumpa Brembo. Radiální brzdová pumpa na moto v černém provedení - tzv.


Hledáte brzdova pumpa radialni? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo.

Oproti axiální, kdy buď brzdíte moc prudce nebo nebrzdíte vůbec. Proto je radiální brzdová pumpa dávána na mnoho novějších sportovních a supersportovních . Zadní brzdová pumpa -univerzální,vhodná jak na různé motocykly tak i na čtyřkolky, . Zánovní řetězová sada, zánovní brzdové desky od nissin, brzdová pumpa od nissin,. Podívejte se na moje inzeráty, najdete tam přehled dílů které ještě mám.


Radiálna brzdová pumpa -univerzálna, dodávaná komplet pripravená na montáž s nádobkou, páčkou a brzdovým spínačom, priemer vnútorného piesta mm, . Kyoto Kompletní hydraulická pumpa brzdy. Díly posíláme po ČR i na Slovensko, zaslání po EU je možné po domluvě, . Duralové šroubky na motorku M6- barevné.

Eloxové duralové šroubky na motorku , skůtra, čtyrkolku. ATV), motorky, cinske, japonske,. Brzdové hadice pancierové vyrábané na mieru. Pravděpodobně, tedy určitě nemáte na svojí motorce plasty Acerbis.


Plasty Acerbis jsou kvalitní, jsou vyráběné přímo v Itálii, tajnou recepturou, není to žádná . Z náhradních dílů na pitbike dirtbike je k dispozici např. Dále prodáváme výfuky na motorky, baterie na motorku , filtry na moto a svíčka na moto. Essox - prodej na splátky Měsíčně na splátky od: 7Kč. PT pumpa zrovna není na hned skladem,jinak ať ti ji nabízí.


Katalog - Náhradní díly, doplňky a příslušenství na motocykly. Brzdová páčka KTM ( pumpa Brembo), RTECH (oranžová). V levé části zvolte sortiment dle Katalogu podle výrobků, případně zobrazte. Možno se spínačem za dohodnutou cenu.


Použité náhradní díly prodáváme bez záruky, nejsme plátci DPH. BREMBO brzdové páčky, pumpy, strmene a príslušenstvo. Brzda predná na skúter koleso.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky