čtvrtek 15. prosince 2016

Gardena sprcha

Pohodlná sprcha pro zavlažování záhonků a větších osázených ploch - odolná vůči mrazu. Díky trojnožce lze sprchu snadno . Sprchování venku může být opravdu zábava! Díky měkkému paprsku je tato zavlažovací sprcha vhodná pro zavlažování rostlin v květinácích a . Zahradní sprcha lze snadno zapíchnout do trávníku nebo do slunečníkového stojanu na terase.

Výšku lze libovolně nastavit. Ventil reguluje množství a propustí . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze . Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Tak je sprchování venku opravdu zábava!


Bodec jednoduše zapíchnout do trávníku nebo zasunout do stojanu slunečníku. Výběr ze různých tvarů vodního.

Snadná instalace kdekoliv pomocí třínohého stativu. Zboží doručíme na libovolnou adresu v ČR (k Vám domů, na chatu či chalupu). Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Vynikajúca sprcha s možnosťou príjemného osvieženia len prostredníctvom vodnej hmly - obzvlášť vhodné pre deti. Bodec sa dá ľahko zapichnúť do trávnika.


Koncentrovaný a vějířovitý měkký postřik. Aby bola vaša záhradka ako zo škatuľky, je potrebné sa o ňu dobre starať. Gardena Záhradná sprcha Trio so statívom.


Sprcha pro citlivé rostliny Comfort. Ideální pro měkké zavlažování květin a citlivých rostlin, bylinek a sazenic. Je ideální pro zalévání nebo čištění. Ideálne pre mäkké zavlažovanie záhonov a väčších plôch. Květiny, citlivé rostliny, bylinky a sazenice lze velmi šetrně zavlažovat pomocí sprchy pro citlivé rostliny Comfort.


GARDENA Záruka spokojnosti a kvality. Ergonomická rukojeť a prvky z měkkého plastu.

Multifunkční sprcha Comfort má čtyři různé tvary stříkání a je určený pro variabilní zalévání a čištění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky