pondělí 12. prosince 2016

Třmeny z ploché oceli

Ploché třmeny Walraven jsou chytrá řešení pro každou instalační firmu. Třmeny jsou dodávány včetně ks matic. Nabízíme třmeny dlouhé všech velikostí. TŘMENY Z KRUHOVÉ OCELI DN AŽ DN 350.


Domů upevnění a kotvení - třmeny. MARO - voda, topení, plyn, koupelny, náhradní díly.

Potrubní třmeny pozinkované, z kruhové oceli. Podložka plochá , DIN 125A, pozinkovaná. Kotevní třmeny z kruhové nebo ploché oceli jsou dostupné na poptávku.


Třmen pro upevnění lana nebo řetězu. Ploché popruhy s nástřikem proti oděru a ostrým hranám. Heavy pipes supports - U-Bolts DN - DN 350 . Velkoobchod se spojovacím materiálem, kotvící a upevňovací technikou.


Má-li průvlak ze stropní konstrukce co nejméně vyčnívat, zavěšují se trámy na třmeny z ploché oceli. V průmyslových provozech a pokud je to požadováno, volíme třmeny vyrobené dle ČSN.

Kompletní nabídku třmenů z kruhové i ploché oceli vyráběných dle . Profilová ocel , tyče, plechy, trubky, jäckly, dráty, příruby, tahokov, svařované sítě,. Tyče a profily válcované za tepla z nelegované oceli - tyče kruhové, tyče ploché ,. Výrobky z trubec, příslušenství - tvarovky, oblouky, přechody, ohyby, třmeny. Kování z nerezavějící oceli drátěná šroubovina – závitová oka, oka s. Materiál: nerez ocel , otvory pro vruty mají průměr mm. Jedná se o třmeny vyráběné z oceli bez povrchové úpravy, pozinkované nebo nerezové. Plochá ocel o rozměrech × - 1× mm, široká ocel o rozměrech 1- 5× - 70.


Na třmenu je výhodné ohýbat především plochý materiál, který se na něj . Konstrukční prvky pro uložení potrubí - objímky, třmeny, úchyty, pružiny, nosníky. S výměnnou černou gumovou nášlapnou plochou. Přidat k oblíbeným Sdílet produkt Tisk. Dále nerezové objímky a třmeny pro uchycení a uložení potrubí.


Klasický model třmenů s niklovaným povrchem a rovnou černou gumou. RC Řetězové třmeny vysoce odolné proti opotřebení, značené RC. Potrubí se ukládá také pomocí ploché objímky, či třmenů na potrubí.


Základním materiálem pro výrobu třmenů válcových je nerezová ocel třídy 17.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky