čtvrtek 1. prosince 2016

Okapy a příslušenství

Okapové systémy různých materiálů - měď, hliník, pozink - svody, žlaby, doplňky. Unikátní hloubka žlabu a kvalitní povrchová úprava pro dlouhou životnost a minimální nároky na údržbu. Příslušenství pro montáže plastových okapů.


Lepidla, tmely, spony a další navazující sortiment pro okapové svody. Prodej příslušenství pro okapy realizujeme .

Titanzinkové okapy a příslušenství. Rozvinutá šíře plechu 2mm = průměr žlabu 1mm. Pozinkované okapy a příslušenství. LindabRainline je kompletní okapový systém vhodný pro všechny typy střech a krytiny, pro který je charakteristická vysoká kvalita materiálu a snadná montáž.


Sarei Držáky okapu Standardní provedení RG pozinkované. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Příchytka k uchycení kabelu ve žlabu, . CZ a vybírejte z okapových žlabů a svodů vysoké kvality!

Objednejte si příslušenství k pozinkovaným okapům a usnadněte si montáž. Plastové okapy nejsou trnem v oku sběračům kovů. Materiál je koextrudovaný PVC s vrchní vrstvou z polymetakrylátu, který zaručuje barevnou stálost a dlouhou . Také díky tomu se okapy MARLEY mohou pochlubit zárukou let. Záruka kvality = německý výrobek. Okapy Satjam žlab 1příslušenství - komponenty ke žlabům.


SATJAM Niagara - kvalitní řešení okapového systému vašeho domu. Odvodnění střešního pláště zajistí okapový systém Stabicor, který představuje důmyslný spojovací systém bez nutnosti pájení a lepení. Vedle kompletního sortimentu u nás získáte i bezplatné poradenství a . Hranaté střešní okapy Marley jsou vyrobeny z vysoce odolných plastů, neobsahujících. Střešní krytiny DACHDECKER - Střešní krytiny, okapy , okna a další. Box pro připojení vody, stojany na čerpání vody.


Praktická sada pro čistění okapů. Kompletní hliníkový sortiment Rakouského výrobce Prefa pro střechy s dlouhou životností. Okapy a příslusenství popis produktu iMATERIÁLYinfo - zdroj informací o stavebních produktech, firmách, výrobcích a novinkách v oboru.


Plexisklo Marcryl FS a Palglas.

Jako doplněk nabízíme i okapy a svody Marley ( Glynved). Okapy ( okapové systémy - žlaby, svody, příslušenství k okapovým prvkům) se skládají z komponent, které vhodným spojením vytvoří komplexní systém . Navíc okapy za trvale nejnižší ceny. Sortiment - okapy : žlaby, svody, čílka, háky, kolena, kotlíky, objímky, rohy, zachytávače a další příslušenství.


Nabízíme: žlaby, svody, čílka, háky, kolena, kotlíky, objímky, rohy, zachytávače a další příslušenství. Nabízíme klasické měděné okapy , pozinkované okapy , plastové okapy , titanzinkové okapy , hliníkové okapy atd. Tašky bobrovky pro modelovou velikost TT 1:1řezané přesnou technologií laser-cut ve 3Dnb.


V současné době probíhá u výrobce změna, . Sada na čištění potrubí a okapů KÄRCHER, délka m Jednoduché a rychlé řešení pro čištění žlabů a trubek bez použití žebříku Délka vysokotlaké hadice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky