pátek 2. prosince 2016

Drzak bowdenu

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Bikesport - prodejce komponentů pro cyklistiku, . Poradíme Vám jak vybírat vodítka bowdenu. Al, do úchytu po bowdenu , HK-10. Příchytka - držák bowdenu (lanovodu) přední brzdy, vnitřní průměr 2mm, černá barva, včetně stavěcího šroubu.


Zboží ze stejné kategorie - držák bowdenu otočný černý.

CZ Dovozcem značky MAXdo ČR je společnost Cyklomax, . Průmyslové šicí stroje vhodné i pro domácnosti. Zboží je možné zakoupit v podnikové prodejně v Libici nad Cidlinou. Volejte pro dostupnost.


Na poštu Česká pošta - doporučený balíček - dobírka. Komponenty pro jízdní kola Brzdy Adaptery, hadičky. Uhlířské Janovice, Not in storage. Naše cena: Kč bez DPH, Kč vč.


DRŽÁK BOWDENU S ČEPY (PŘEDNÍ KAPOTA).

Ahoj mohl by mi někdo poradit, případně poslat detailní fotku nebo nákres jak vypadá držák bowdenu lanka na dekompresor a spojku. DRZAK BOWDENU S CEPY PREDNI KAPOTA OCTAVIA. Podsedlový držák bowdenu Shimano nabídka elektrokol a cyklo příslušenství značek Hercules, Haibike, Winora a další. Vytvořeno v systému OpenCart. FORCE objímka s dorazy řadících bowdenů.


RB držák přehazovačky pro modely: CRR, CRR - zadní stavba na osu rozměru. Držák Bowdenu (lanka) - Simson, MZ. Plastový držách, úchytka pro lanovod ruční brzdy pro Škoda Octavia I, bubnová i kotoučová brzda. Servisy tento diel môžu mať evidovaný pod . Chránič bowdenu MAXSHIELD ČERNÝ. Zeptejte se na tento produkt . Běžná cena: 6Kč (s DPH).


CZDovozcem značky MAXdo ČR je společnost Cyklomax, spol. Vsuňte bowden do pryžového krytu a nasaďte na držák bowdenu. Zatlačte bowden tak, aby pevně dosedl do držáku. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Obrázek nemusí odpovídat realitě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky