pátek 23. prosince 2016

Nafukovaci labut do vody

Originální a vtipné nafukovací lehátko do vody ve tvaru labutě. Dodání po ČR přepravcem PPL - do středy 8. Krásná nafukovací labuť o velikosti 1x 1x cm. Další ostatní doplňky do vody Intex.


Velká labuť do bazénu - prostor pro osoby.

Přiložena záplata pro případnou. Velká 1x 1x 147cm nafukovací labuť je prostě nepřehlédnutelná! INTEX nafukovací labuť velká.


Nafukovací matrace labuť obří 221x221cm - Velká nafukovací labuť o. Obří nafukovací labuť o velikosti 194×152×1cm. Zobrazit další produkty: Hračky do vody Hračky na pískoviště. Bílá malá nafukovací labuť - plavidlo pro děti na vodu, se dvěma úchyty.

Matrace je stabilní, má dvě pevná držadla a dvě vzduchové komory. V tom vám pomůže obří nafukovací matrace v podobě. Akce a výprodeje v kategorii Hračky do vody. Vybírejte si z nabídek Hračky do vody ve slevě za akční ceny. Detské bazéniky, hračky do vody , skákacie hrady, nafukovacie lehátka od.


Obsahuje dve pevné držadlá a dve. Značka: Intex Kód produktu: ZLB. Intex Matrace nafukovací do vody zelená -akce. Máme pro vás krásné a neobyčejné nafukovací kruh ve tvaru labutě!


Je to skvělé odpočívadlo pro letní pohodu u vody ! Ideální na opalování a skákání do vody. Bílá labuť je jedním z vodních vozidel, které čeká na větší děti. Se svými velkými rozměry a stabilním rozpoložením těla uveze i dvě dospělé osoby najednou. Lehněte si do stylové bílé labutě a namočte si pouze ruce a nohy.


Do obchodu FashionBrandsCzSk.

Hitem letošního léta jsou totiž nafukovací labutě či plameňáci, které české celebrity. Hit letošního léta: (Nejen) holky se fotí s nafukovacími obludnostmi do vody ! Verešová neukočírovala labuť a plácla sebou do bazénu! Hurá do vody s nafukovací labutí! Balení obsahuje sadu na opravu.


Vrácení zboží: Možnost vrácení zboží až do měsíců . Sedadlo do vody River Run červené s priemerom m. Otázka zní: růžovou labuť , nebo kousek pizzy?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky