pondělí 19. prosince 2016

Jídlonosič orion

Jídlonosič termo nerez patra, cm. Součástí je kovový stojan, opatřený přezkou, která zajistí jeho. Kč - 7Kč Přidat do porovnání. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Tiskárna multifunkční Epson Expression Premium XP-5černá.


Termojídlonosič nerezový patrový pro přenášení pokrmů, který dlouho zachová jejich teplotu, součástí je kovový stojan, opatřený přezkou, která zajistí jeho . Termonádoba s nerezovým jídlonosičem obsahuje nerezové misky s víčky, objem každé misky 9ml. Termo jídlonosič vyrobený z nerezu, má čtyři patra pro přenášení pokrmů. Tento jídlonosič značky Orion dlouho zachová jejich teplotu jídla. Popis výrobku a vyobrazení má pouze informativní charakter, výrobce si vyhrazuje vlastnosti v . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, . Slevy, akce a výprodeje značky ORION.


Akční nabídky na téma jídlonosič najdete na Skrz. Kvalitní 3-patrový nerezový jídlonosič s kovovým stojanem pro snadné přenášení. Uchová teplotu pokrmů po dlouhou dobu.


No information is available for this page. Dodání do druhého dnepři objednávce zboží skladem do 11:00. Súčasťou je kovový stojan, opatrený . Díky jednoduchému, ale pevnému upínacímu systému máme jídlo pevně a rychle přichystáno k přemístění. Chytrý nákup nábytku a dekorací.


Více než 9obchodů na jednom místě. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Udrží pokrm teplý nebo chladný kdekoliv a kdykoliv. Praktický jídlonosič využijete nejen pro děti či pro sebe na nošení obědů do práce. Skvěle se hodí například na piknik.


Orion Plastový jídlonosič Almi 4xl má . Kvalitní 4-patrový nerezový jídlonosič s kovovým stojanem pro snadné přenášení. Obsahuje nádoby o objemu l. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Pouze registrovaní mohou vkládat příspěvky.


Prosíme, přihlaste se nebo se registrujte. ORION - nerezový patrový termojídlonosič - dlouho zachová teplotu přenášených pokrmů - součástí je i kovový stojan opatřený přezkou pro pevné uzavření .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky