středa 7. prosince 2016

Vypouštěcí kohout giacomini

Vypouštěcí kulový kohout , s hadicovou vývodkou a zátkou. Na rozdíl od standardních kulových kohoutů jsou kohouty R6GIACOMINI vyrobené z jednoho kusu. Kulový kohout s převlečnou maticí (pod kotel nebo k vodoměrům), PN1 max. Těsnění na dříku je zajištěno O-kroužkem. Giacomini kulový voda pochromováno (Premium).


Katalogové číslo: GIR608Y013. Od začátku byla výhradním dovozcem kvalitního topenářského zboží značky GIACOMINI - zejména kulových kohoutů a systémů pro rozvody vody a plynu. KK - kulový kohout GIACOMINI R 910. F-filtr EMS závitový s nerez sitkem. VK - vypouštěcí kohout GIACOMINI R608.


Automatický odvzdušňovací ventil do potrubí se zpětným ventilem zn. Kohouty plnící a vypouštěcí GIACOMINI DN ks. Do přívodního potrubí každého okruhu se instaluje nový vypouštěcí kohout a čidlo měření teploty. Profilový materiál (pomocné konstrukce pro potrubí, závěsy), kg, 0. Zachycené nečistoty lze odstranit bez nutnosti demontáže, nebo odstavení celého systému, otevřením vypouštěcího kulového kohoutu.


KULOVÝ KOHOUT GIACOMINI R 250D. Do potrubí se osadí uzavírací kulové kohouty, filtr, zpětná klapka a oběhové čerpadlo DN 25. Plnoprůtokový kohout : vnitřní-vnitřní závit. Ballomax, uzavírací a vypouštěcí. Geos AGT Kohout kulový s vypouštěcím ventilem.


Kulatý vypouštěcí ventil umožňuje vysoký průtok vody již při malém pootočení. Kulové kohouty s pákou a filtrem, vypouštěcí kulové kohouty, s motýlkem. Armatura MAG k expanzní nádobě ks. Eko kulové kohouty, plynové kohouty, minikohouty.


Nacházíte se:ZÁVITOVÉ ARMATURYkulové kohouty IVARCS. Kompenzátory Odvzdušňovací prvky Parní armatury . Globo KFE – vypouštěcí a napouštěcí kulový kohout.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky