čtvrtek 29. prosince 2016

Invalidní wc výška

Nabídka invalidních WC klozetů. ZVÝŠENÝ STOJÍCÍ KLOZET pro postižené Vitalis, výška cm. Sedání a vstávání z běžného klozetu může být pro starší lidi, nebo méně pohyblivé obtížné. Obvyklá výška standardního klozetu je - cm.


WC kombi mísa invalidní výška 48cm - bez nádrže. KOMBI MÍSA BEZBARIEROVÁ cm .

Bezbarierové - komplet včetně sedátka! Kategorie, INVALIDNÍ PROGRAM. Alexander Cummings – patent na první splachovací WC. ZAŘIZOVACÍ PŘEDMĚTY – výšky , funkční plochy. Kombinovaná WC mísa Kolo NovaTop, výšky 46cm,délky 66cm,odpad zadní . DEEP BY JIKA WC mísa 360x670x480mm, zvýšená, bílá.


TECHNICKÉ PARAMETRY: Šířka: 3mm. Toaletní nástavec se zádovou opěrou pro děti do let. Jakou výšku vypínače pro otce na invalidním vozíku mám nechat.

Sifony a výpustě Koupelnové radiátory Ventilátory Umyvadla WC AKCE WC. Invalidní program - Umývátka Bidety Pisoáry Příslušenství Vany. Koupelnová stolička na nohy Maximální nosnost: 1kg Nastavitelná výška : . Některé návrhy lze rovněž vhodně využít v koupelnách a WC pro starší osoby. Nástavce na WC slouží k zvýšení toalety, což výrazně usnadní dosedání i vstávání.


WC rám LIDDY poskytuje větší komfort a oporu na toaletě. Mechanický invalidní vozík (do 1kg) Chodítko čtyrbodové pevné Sprchová sedačka Křeslo. Vypínače a okenní kliky - zvážíme výšku , do které je umístíme. Standardní WC tak v případě potřeby upravíme pro invalidní či starší osobu. Dostupnost zboží na pobočkách.


Deep by Jika - WC nádrž, Dual Flush, boční napouštění. Pro podjezd sedátka vozíku musí být výška nejméně 7mm, při šířce nejméně. Braillově písmu jako je text „ WC ženy“, . Velké vnitřní rozměry, bezpečnostní madla a protiskluzová podlaha jsou zárukou snadného použití i pro osoby na invalidním vozíku.


Mobilní toaleta TOI TOI CAP . Délky, výšky a umístění madel popsané ve vyhlášce bychom měli. WC se udělá skladový prostor. Odklopení sklopného ramena do svislé polohy usnadňuje pohyb a přesednutí z invalidního vozíku na WC.

Nabízíme možnost objednání výšky úchytu dle potřeb. Má nastavitelnou výšku , bovdenové brzdy určené k zabrzdění chodítka v kopci,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky