středa 21. prosince 2016

Rain bird nastavení trysek

RAIN BIRD MPR trysky , Ke stažení. Tyto trysky jsou ideální pro zavlažování . Zkontrolujte v provozu všechny sekce, nastavení výsečí a stav trysek postřikovačů. Zajistí tak nastavení výseče přesně v správné pozici s ostrou hranou . Rychlé a jednoduché nastavení výseče pouze pomocí plochého šroubováku.

Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče. Rotační trysky mají efektivní distribuci vody prostřednictvím. If you are tired of hassling with hose and sprinklers, and getting poor from manual watering, this new.


Jednoduché nastavení velikosti zavlažované plochy. Snadné nastavení velikosti postřikované výseče. Ako nastaviť vzdialenosť dostreku: Otáčajte plochým skrutkovačom skrutku v centre trysky v smere hodinových ručičiek, aby ste redukovali vzdialenosť dostreku . Katalogové listy, Návod , Náhradní díly.

Otvor pro nastavení poloměru. Nové paprskové trysky K-RAIN - nastavitelné od 80° až do 360°. Nastavitelná velikost výseče i nastavení dostřiku bez jakýchkoliv nástrojů. Rozprašovací trysky FN s pevně nastavenou výsečí. Kľúč pre nastavenie postrekovača Mini-8.


Navíc dostanete návod k použití v češtině, ve kterém je krok za krokem. Díky možnosti nastavení velikosti postřikované výseče v plném rozsahu ° do. Nástroj k nastavení poloměru dostřiku, plochý šroubovák. Vestavěný regulátor tlaku, Ne.


Rain Bird 10-VAN tryska s nastavitelnou výsečí. Díky široké nabídce postřikovačů a trysek RainBird , jsme schopni. Tímto nastavením může zavlažovací (závlahový) systém reagovat na skutečné potřeby. Většina kapačů umožňuje nastavit výtok vody směrem ke kořenům v kapkách. Funkce Ratcheting umožňující snadné nastavení směru postřiku.


Možnost přesného nastavení výst. A určitě ke každé trysce regulační ventil pro její individuální nastavení.

Kvalitný zavlažovač s plynulým nastavením. Pro rovnoměrné zavlažování při zapojení zadešťovačů s rozdílně nastaveným zavlažovacím sektoretryska 1: - 90°, tryska 2: - 180°, tryska 3: 181 . Nájdete u nás trysky , postrekovače, ovládacie jednotky, elektro ventily, dažďové. Nová ovládacia jednotka, ktorú môžeme nastavovať priamo cez ovládací panel. Princip spočívá v trysce umístěné v sacím koši, do které se přivádí cirkulací část.


Výseč lze nastavit v rozsahu – 360° (pouze výsečové modely). Všechny výsečové modely PC jsou z továrny přednastaveny na cca 180°. Patentované U-Series trysky sú prvé plastové trysky s druhým otvorom pre blízke.


Veľmi dôležitou súčasťou každého rozprašovača sú trysky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky