pátek 30. prosince 2016

Extol premium spf 1000 g4

Kompletné informácie k výberu. Tlaková čerpadla jsou určena pro dopravu . Tlakové vícestupňové čerpadlo vhodné k čerpání čisté vody do vyšších míst nebo ke kropení zahrady postřikovací tryskou. Tomáš Mehes koupil tento produkt na ONLINESHOP. Typ: ponorné Zdroj napájení: elektrické Max. Překlady z češtiny do angličtiny, . Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a . Ak ste našli v inom obchode lepšiu cenu, dajte nám vedieť.


Provedení výrobku: oranžová barva. Tlakové viacstupňové čerpadlo vhodné na čerpanie čistej vody do vyšších miest alebo ku kropenie záhrady postrekovacie tryskou. Kupuj bezpiecznie produkty z kategorii Pompy i hydrofory w atrakcyjnych cenach.


Typ: kalové Zdroj napájení: elektrické Max. Popis produktu : Čerpadlo el. Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Szivattyúház anyaga: rozsdamentes acél . Extol búvárszivattyú jellemzői. EXTOL PREMIUM čerpadla jsou určena k čerpání . Wielostopniowa pompa ciśnieniowa do wody czystej. TECHNICKÉ PARAMETRE: príkon . Dopravní výška metrů a hloubka ponoru je metrů. Dostupnost zboží: (Skladem) 29. Doprava na tento produkt: Info v obchodu.


Tovar z ponuky obchodu AndreaShop. Ponorné čerpadlo 1000W , čerpací výkon 5500l/ho 30V/50Hz, max.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky