čtvrtek 22. prosince 2016

Plováky proti zamrzání bazénu

Bazénový zimní plovák dilatační - 0. Dilatační plovák do bazénu pohlcuje tlak roztažnosti ledu a tím zamezí poškození bazénu. Plovák proti zamrzání 2bm DESJOYAUX. Pro přezimování s lehkostí, tyto plováky účinně brání tlaku ledu, který je vyvíjen na stěny bazénu.


Zimní dilatační plováky s dvěma oddělenými komorami dobře eliminují tlak ledu, vznikajícího v zimním období na hladině domácího zahradního bazénu. Proto je u křehčích plastových bazénů nebo bazénů s keramickými obklady.

Speciální plováky , rozložené úhlopříčně na hladině, zabrání, aby . Ve spodní části jsou plováky zatížené pískem, aby byly částečně ponořené. V případě mrazů, kdy hladina bazénu zamrzá , se pak led rozpíná do plováku a . Při nízkých teplotách v zimním období hrozí zamrznutí hladiny domácího bazénu , což s sebou nese riziko poškození bazénové folie či těla . Napříč bazénem umístíme dilatační plováky , jež ochrání vanu bazénu proti zamrznutí nebo případnému prasknutí. Vážení, zapomeňte na elektřinu, termostaty, PET láhve, plováky a podobné vymyšlenosti. Proti zamrzání jezirka a event.


Také by šel použít plovák proti zamrznutí (takový polystyrenový klobouk).

Jezírko sice zamrne, ale pod kloboukem zůstane dutina a mohou tak z vody unikat . Dodáváno bez popruhů (prodávají se samostatně). Polystyrenový plovák : poskytuje ochranu před . Tato varianta patří k nejlevnějším protizámrazovým systémům jezírka. U moderních zapuštěných bazénů postačí zazimovací prostředky.


Filtr s čerpadlem zajistíme proti zamrznutí nebo odneseme do prostor s teplotou nad bodem mrazu. Na hladinu po obvodu položte zimní dilatační plovák nebo plastikové . Nezapomeňte proto vyluxovat dno a stěny bazénu. Vhodnou volbou náhrady dilatačních plováků mohou být i PET lahve, které naplníte z části pískem. Zazimování bazénu by mělo proběhnout v době, kdy se minimální noční teploty. Zajistěte technologii proti mrazu.


Konstrukce bazénu je řešená takovým způsobem, že ani při úplném zamrznutí vody v bazénu nedojde k jejímu poškození. Popis: Prodám dilatační plovák do bazénu proti zamrznutí. Plovoucí polystyrenový plovák s malým vzduchovým kompresorem proti zamrznutí hladiny jezírka až do -15°C.


Otvor v ledu je životně důležitý pro výměnu . S těmito plováky bude Váš bazén před mrazy v bezpečí. EU, chrání bazén proti roztahování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky