úterý 27. prosince 2016

Hadice k průmyslovému vysavači

Hadice pro domací a průmyslové vysavače. Profesionální hadice pro odsávání vzduchu a kouře) Průměry: od 25mm do 76mm. I když jejich průměr a madlo můžou být použitelné pro spoustu vysavačů, koncovka, která se vsunuje do vysavače je.


Vhodné pro sání neabrazivního nebo lehce abrazivního materiálu. Antistatická odsávací hadice pro průmyslové vysavače , průměr 50mm, délka 0m . Náhradní hadice s koncovkami pro průmyslové vysavače např.

AllServices 1,7l - pro příslušenství mm. Koncovky na hadicích lze sundat a . K průmyslovým vysavačům nabízíme také nezbytné příslušenství, jako jsou sáčky na. Průmyslové vysavače prodej, servis, poradenství. Sací kovové hadice pro průmyslové vysavače za skvělé ceny. Vyznačuje se malými rozměry, optimálním sacím výkonem a vynikající . Sací hadice SOTECO s koncovkami Ø mm 6Kč.


Vysavače Příslušenství průmyslových vysavačů. V této kategorii jsou k dispozici následující katalogy: sací koncovky, koncovky hadic , redukce .

Prodej náhradního příslušenství k průmyslovým vysavačům Graphite realizujeme po celé ČR. Filtry pro průmyslové vysavače STARMIX. HEPA filtry, které dovolují sání popela do °C.


Pokud je hadice Vašeho vysavače děravá nebo prasklá, zásadně to snižuje sací výkon a zatěžuje motor. S3B L1průmyslový vysavač CFM - Nilfisk. Centrální průmyslové vysavače (Central Vacuum Systems = CVS) jsou snadné a. Flexibilní, spirálové, odsávací, průmyslové hadice. Dlouhé hadice průmyslových vysavačů Big Brute dosáhnou do hlubokých příjmových košů. Domácí a průmyslové vysavače.


Odsávací hadice pro všechny průmyslové vysavače s připojovacím hrdlem 50mm , antistatické provedení pro odsávání jemného prachu, kompletní provedení . Tyto vysavače jsou robustnější, výkonnější a odolnější. Univerzální hadice k vysavači s koncovkami. K příslušenství náleží hadice , trubkové rukojeti, čisticí hubice, kartáče a nátrubky.


Praktické příslušenství průmyslových vysavačů pro jakoukoli oblast použití. Nabízím novou nepoužitou hadici k vysavači , délka asi m. Pro připojení stroje k vysavači pak slouží různé redukce. Mezi přední výrobce dílenských vysavačů patří . Cyklón, který je přizpůsobený průměrem hadic Ø .

Použitá výztuha, samonosná bez spirály.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky