čtvrtek 8. prosince 2016

Nerezová závitová tyč m10

Materiál nerez , vhodná pro speciální projekty do venkovního prostředí, pro spoje zatěžované. A-DIN-975- M- Závitová nerezová tyč Pro vnitřní i venkovní použití např. Pro spoje ve venkovním či jinak náročném prostředí, nerez materiál AISI 316. Prodej nerezových závitových tyčí . Zaujalo Vás naše zábradlí a nevíte si rady?


Kontaktujte nás vyplněním poptávkového formuláře!

V případě potřeby ji lze za pomoci závitníku zkrátit na . Tyče jsou vyrobeny ve třídě nerezu A2 . Závitová tyč nerez A DIN 9- Mzávit , nerezový materiál. Používa sa univerzálne na robustné spojenie. Podložka D127A pružná nerez A2.


Velmi kvalitní závitové tyče od českého dodavatele! Průměr: MMateriál: Nerez A2. Rozměr závitu, Délka tyče (mm).

M M M, M1 Mnerez A4-70 . V nabídce také v provedení nerez , černá a pevnostní 8. Nakupte závitové tyče z nerezu, oceli, mosazi i pozinku s různými povrchovými úpravami u předního českého dodavatele spojovacího materiálu Pematex. Dodací lhůta je až 2-týdny na náš sklad. Jedná se o standartní dodací lhůtu, . MNEREZ Aprovedení: nerez Adélka: 1m. Balení obsahuje 2ks tyče a 2ks matice. Vhodná pro připevňování držáků PS prošroubováním skrz zeď, kdy hmoždinky, případně jiný druh kotvení nemohou poskytnout dostatečně kvalitní uchycení.


Sortiment spojovacího materiálu - závitové tyče nerez AISI30 AISI 31 ocelové, s povrchovou úpravou satin. Jun Závitové tyče ZT umožňují velice pevné připevnění. Vybírejte ze širokého sortimentu závitová tyč a svorníky a objednávejte online. K zakoupení je dále například závitová tyč m m, m1 m1 mdále nebo . Nerezová rychlospona QIP 11 2CZK.


Spojovací materiál, zemní vruty, patky. Tyč závitová, DIN 97 nerez A- Mdélka = 1m, balení ks. Pro oblast s téměř permanentní vysokou vlhkostí a znečištěním a solí, např.


Systémy z ušlechtilé nerezové oceli V2A.

Mx nebo Whitworthova, např. Závit po celé délce tyče umožňuje osazení matic z obou . Jump to nerez Anerez A- Závitové tyče DIN 9- NEREZ A2. DIN 976-(tvar A) se standardním metrickým závitem ISO, nerezová ocel A4.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky