pondělí 19. prosince 2016

Montáž celoplošného dřezu

Montujeme kuchyňskou linku a potřebujeme poradit. Celoplošné dřezy jsou poměrně známou a oblíbenou klasikou. Pokud jste aktuálně v situaci, kdy vybíráte ten pravý dřez , rozhodně se vám dostal do ruky i tento . Dřezy s montáží do roviny se instalují jako horní prvky jedné nebo několika vzájemně přiléhajících skříněk. Nahrazují pracovní desku a některé celoplošné dřezy.


Nevíte si rady s montáží dřezu do roviny nebo nevíte, jak vyměnit spršku u baterie ? Montáž celoplošných dřezů PDF ( MB). Kuchyňské dřezy se dají namontovat na několik způsobů. Typ montáže vhodný pro pracovní desky z přírodního kamene či. Při celoplošné instalaci celý systém dřezu nahradí část pracovní desky, a to jak na její délku, tak i po celé její šířce.


Při montáži nového dřezu dbejte na to, aby byl alespoň stejně tak velký jako ten starý. Vyvěste dvířka pod dřezem a vykliďte vše, co by vám mohlo překážet při . Když to u dřevěné, nebo laminátové desky je vhodné volit dřez s vrchní, celoplošní , nebo přesahovou a modulovou montáži , u kameninové a mramorové desky .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky