úterý 10. ledna 2017

Jak si vyrobit zahradní sprchu

Solární zahradní sprcha je neodmyslitelná část bazénu a letního koupání. Co potřebujete na výrobu solární zahradní sprchy a jak ji vyrobit. Vytvoření zahradní sprchy svépomocí není nic složitého. Jednoduše si ji můžeme vytvořit sami z europalet, tedy z lehce dostupných materiálů.


Letní horký den na zahradě bude hned příjemnější, když se budeme moci osvěžit.

Skvěle nám v tom může pomoci zahradní sprcha. Co si tak pořídit na zahradu osvěžení v podobě solární sprchy ? Ale neutrácejte zbytečně peníze za něco, co si snadno můžete vyrobit. Pokročilou variantou je solární sprcha.


Ovšem investice je to stále v řádech tisíců. Poradíme, jak si vyrobit zahradní sprchu za pár stovek. Máme stejný problém, ale jelikož nemáme vodovo ale pouze vodu ze studny kterou čerpáme pomocí čerpadla nevíme jak si takovou sprchu vyrobit.


Jak vyrobit solární sprchu na zahradu svépomocí?

Postavte si zahradní sprchu sami. S prvními jarními slunečními dny se rodí i první myšlenky na koupání na zahradě. Rychlejší řešení však je nákup sprchy.


Zahradní sprchy si můžete jednoduše vyrobit sami. Populární jsou solární sprchy. Nejbezpečnější je napojení venkovní sprchy přímo na vodovodní řad s teplou i studenou vodou. Bezpečné jsou také zahradní nerezové sprchy.


Bazén na letní osvěžení nemůže mít na zahradě každý. Zato zahradní sprchu si všichni dopřát můžeme. Na výběr máme mnoho variant, . Pro tyto případy jsou tu zahradní sprchy , které poskytnou rychlé a snadné osvěžení. Je pouze na vás, kolik chcete do zahradní sprchy. Právě proto jsou solární zahradní sprchy stále oblíbenější.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Napadá mě toto řešení:1) Vyrobit stabilní stojan ve tvaru sloupu schopný. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů.

Jen málo z nás může mít na zahradě bazén, ale solární sprchu si můžeme dopřát všichni. Hliníková solární sprcha De Luxe má moderní až luxusní design. Solární sprcha EASY je plastová solární sprcha se zásobníkem o objemu litrů. Výšku zahradní sprchy lze jednoduše tlačítkem nastavit pro každou velikost postavy.


Proto je vhodné pod sprchu umístit dřevěný rošt nebo ji nainstalovat na dlážděný povrch v blízkosti bazénu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky