čtvrtek 19. ledna 2017

Mazací lis

Pojem mazací lis je „terminus technicus“ zažitý pro určitou skupinu mazacích. Ruční mazací lis s pákou opatřenou plastovým držadlem pro tlakové mazání běžnými plastickými mazivy lze při použití doplnit buď vysokotlakou hadicí s mazací . Nový easy FILL 4si vystačí bez pružinového mechanismu. Jednoduše se vloží mazací kartuše, nasadí se mazací vlečný píst a spustí se.


Kapacita: 5g, rozměry: × 3× 1mm, materiál: ocel, pohodlná plastová rukojeť, součástí dodávky je flexibilní hadice 3mm a ocelový prodlužovací . Bateriový mazací lis SKF TLGB byl vyvinut s ohledem na maximální účinnost.

Jeho součástí je vestavěný průtokoměr plastického maziva, který pomáhá . Vlastnosti: Součástí hlavice je plnicí a automatický odvzdušňovací ventil. Na jedno nabití je možno lis použít až na kartuší (při kontinuálním mazání). GROZ MAZACÍ LIS JEDNORUČNÍ PLNÍCÍ. Klasický mazací lis s nastrkovacími kocovkami. Při přečerpávání benzínu a jiných hořlavých látek dbejte na.


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat . Přítlačné mazací lisy slouží k bezpákovému mazání plastickými mazivy.

Mazací lis pro ruční i pneumatické ovládání. Jsou vhodné pro mazání mazaných míst s menší spotřebou maziva s menším odporem, . Lis je připraven k použití bez nutnosti dokupování příslušenství. Možnost vytlačení maziva buď . SKF uvádí na trh nový mazací lis TLGB s bateriovým pohonem.


Pneumatický mazací lis 20l - GEKO . Nahrazení staršího provedení LAGG 400B a je výsledkem propojení SKF Maintenance . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů mazací lis. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Vysokotlaký ruční mazací lis dvouruční, na 5g šroubovací kartuše. Určeno k mazání strojů v zemědělství, v pozemním stavitelství a hlubinném dobývání a při. Díky vakuu v hlavě maznice se pohybuje píst úplně sám a hladce . Popis produktu: DCGG571MDeWALT mazací lis 18V XR Li-Ion.


Provádí běžné mazání až dvakrát rychleji než ruční mazací lis. Zvláštnosti - Víceúčelový tuk je přirozeně zbarvené lithiové mazivo na minerální bázi. Rozsah aplikace - Je vhodný pro mazání . Akumulátorový mazací lis na kartuše.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky