pondělí 30. ledna 2017

Silikonove hadice turbo

Silikonové hadice a trubky k intercooleru - tuning-in. Tuning shop a autodoplňky pro tuning auta, sortiment který jinde nenajdete. Hadice z tohoto materiálu je zvláště vhodná pro systémy turbo -kompresorů u . AEM černá silikonová hadice 2. Silikon-textilní hadice jsou vícevrstvé hadice ze silikonového kaučuku .

Koleno silikonové pro chladící systémy u vznětových i zážehových motorů nebo. Auto je upravené väčšie turbo ,vstreky, váha vzduchu sanie silikónové hadice ,Cooler . SAMCO Sport kit, silikonové modré sportovní hadice Opel Corsa D 1. Sada silikonových hadic Def 2. Odolávajú teplotám až 2stupňov. Silikónové hadice TurboWorks vystužené vláknami sú niekoľkonásobne silnejšie ako sériové hadice.


T Audi TT Quattro, Audi S3(8L), Seat Leon Cupra R. T 150PS silikonové hadice na turbo - černá.

Dobrý je to hlavně k vedení stlačenýho vzduchu od turba, ty vodní zas tak důležitý nejsou. Když ti praskne tlaková hadice v zátěži, přetočíš turbo. Hadice nejvyšší kvality se 4-mi vrstvami polyesterové textilie , vydrží . TFSI i TSI Škoda VW AUDI SEAT FMMKVForge Motorsport. Náhrada za originální hadici ke klapce. Origo jsou obyc gumove, ja prave nevim, zda ty silikonove budou pro.


Naše webové stránky používají soubory cookie. Prohlížením našich webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Zde naleznete silikonové hadice , redukce, propoje a kolena určené. Rovné a tvarované silikónové hadice pre automobilový priemysel, ťažké . SAMCO SPORT – Najkvalitnejšie silikónové hadice chladenia na svete!


Sunrise se zaměřuje na výrobu silikonových hadicových výrobků. Sací hadice k turbu VW, AUDI, Seat 1. APR Turbo Muffler Delete kit pre. APR silikónové tlakové hadice 1. Sacie hadice k turbu VW, AUDI, Seat 1. Chci se zeptat k čemu je to dobré?

K čemu je mi větší odolnost vůči teplu? Nevšiml sem si že by se gumové tavili. Na co mít hadice které odolají vyššímu tlaku? Používány v chladičových okruzích, rozvodech Turbo , v plnících hrdlech nádrží, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky