pátek 27. ledna 2017

Nerezový vlnovec na vodu

Univerzální nerezová trubka s ochranným opláštěním na všechna média! Spojujte nerezový vlnovec rychle a jednoduše bez nářadí pomocí zajišťovacího kroužku. Potrubní systém Flexira xConnect System O je certifikovaný pro pitnou vodu , . Nerezový vlnovec bez izolácie pre spájanie solárnych kolektorov v solárnych.


Nerezové vlnovcové trubky pro rozvody pitné vody, topení a plynu.

Trubky lze pomocí speciálního nářadí upravit na přesnou délku. S nerezovým vlnovcem minimalizujete počet spojů a tím pádem i ušetříte čas na práci. Navíc, pitnou vodu povedete v tom nejlepším možném materiálu. Produkty VODA nerezové vlnovcové.


Vysoce kvalitní, pružný nerezový vlnovec s pevnostními maticemi a těsněním. SteelProtect ochrání nerezový vlnovec proti chemikáliím. Realizujeme koupelny na klíč pro Náchod a Trutnov. Vysoko kvalitný, pružný nerezový vlnovec slúži na prepojenie vykurovacích a vodovodných systémov, kde je potreba nahradiť potrubné prepoj a docieliť .

Děláme hadice, na kterých závisí lidské životy, proto nám můžete věřit. Nerez je pro pitnou vodu to nejlepší. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Skladová dostupnost: Na skladě. Slouží k propojení topných a vodovodních systémů, kde je potřeba . Certifikovaný výrobek na pitnou vodu. Trubka Flexira xConnect s opláštěním WRDNFLX. Společnost AZ Pokorny nyní přichází na trh s inovativním potrubním systémem pod. I když splňují současné normy, proč si nedopřát pitnou vodu.


Jedna trubka a jedny tvarovky ti stačí na vodu , topení, plyn i solar. S O-koužky máš jistotu, že se na stavbu už nebudeš muset vracet. Tři rozšířené materiály hadiček: Zleva: pryž, nerezový vlnovec a silikon. Na vině jsou většinou prasklé vodovodní hadičky, kterými za hodinu může protéct až. A není náhoda, že prasknou, když vodu nepouštíme delší dobu.


Hadička vyrobená z nerezového vlnovce, záruka let na nerezový vlnovec , vyrobeno v ČR. Steelprotect – ochrana proti chemikáliím,. Všetky plynové hadice Flexira xConnect Gas spĺňajú požiadavky normy na požiarnu odolnosť .

Vyrobené sú z nereze AISI 304. Matica Gpre nerezový vlnovec. Stránka sa momentálne pripravuje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky