pondělí 23. ledna 2017

Montáž desky pod umyvadlo

Nutné objednat pro montáž umyvadlových desek samostatně. Návo jak připevnit umyvadlo najdete na Hornbach. Pokud potřebujete vědět, jak umyvadlo připevnit, jste tu správně. Detailní informace k výrobku: Upevňovací sada pro montáž umyvadla pod desku (5KFVC00). Tvar „L“ nabízí vaší koupelně designově výrazný prvek, neviditelný způsob montáže a přesně dané místo, kam umyvadlo.


Desky tvarujeme do dvou podob.

Otvor pro odpad umyvadla je třeba udělat dle zakoupené mísy. Instalace podumyvadlových desek : na skříňku jako . Každý z nás potřebuje čas od času mít čas jen a jen pro sebe. Proto jsme také vytvořili koupelnový nábytek, který. U všech skříní se zásuvkami pod umyvadlem předpokládáme použití nábytkového sifonu.


Tento návod na montáž platí pro standardní výrobky. Deska pod umyvadlo 8mm tvaru I - povrch BÍLÁ. Strada umyvadlo zápustné z jemné žárohlíny s přepadovým otvorem.


Nová montážní videa rozšiřují nabídku digitálních služeb od Kaldewei.

Pod názvem Puro S se skrývá elegantní, dvoustěnné umyvadlo na desku , které pro . Mosazný kroužek pod umyvadla na desku. Součástí: 1x těsnění pod kroužkem. V barvách k sériích chrom, bronz, olejem . Skříňky JIKA Cubito-N schovají pod umyvadlem vše důležité, Zařizovací. Podumyvadlové desky JIKA Cubito-N lze vybrat buď v klasickém . Izolační deska pro závěsné umyvadlo , M940.


Koupelnové desky vyrábíme na míru včetně zaměření a montáže. Montáž jen v kombinaci s neuzavíratelnou odtokovou garniturou. Použijeme-li pod umyvadlo krycí sloupek, musíte výšku plánovat podle něj.


Kotvicí šrouby, přívody vody i odpad jsou připraveny pro montáž. Kludi ESPRIT deska pod umyvadlo x 4x 3mm, pro nástěnnou montáž , s otvory pro odpad a baterii, se sadou na nástěnnou montáž , bez . Největší výhodou umyvadel na deskách je jednoznačně jejich bezproblémovou montáž. Umyvadlo se pouze posadí na připravený podklad a po osazení se . Při montáži postupujeme stejně jako u dřezu zabudovaného na desku s tím rozdílem.


Dřezy a umyvadla umístěná pod deskou jsou vhodné pouze pro pracovní . Zeď pro montáž musí být správně vyztužená a nesmí být.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky