pondělí 9. ledna 2017

Paracord brno

Nákup na našem eshopu podlehá EET pouze v případě platby hotově nebo kartou . Survival výrobky z kvalitního českého paracordu 5- padákové šňůry. Survival PARACORD náramek se dobře nosí, hezky vypadá, ale dá se použít i. Combat Ready Survival Bracelet Black 8. Ideální pro kempování, vodní… Kč vč.

Brno , Praha, Hradec Králové, Černilov. Stahovací paracord obojek velký - duhový černý. Náramky, Padákové šňůry Padáková šnůra PARACORD metrů, tan. Rozpletením náramku získáte přibližně metry této velmi pevné padákové šňůry. Inzerát paracord v okrese Příbram, cena 150Kč, od Kukadylkooo.


Popis: náramky na míru pánské ale i dámské od 1pletené na míru zápěstí . Paracord náramek pro přežití.

Tato outdoorová šňůra je velice robustní a stabilní a dá se . Pokud často vyrážíte do přírody, určitě nastala situace, kdy jste nutně potřebovali lano a ono . Vytvoříme pro Vás reklamní paracord náramky s možností vlastního designu a. Revoluční náramek na přežití TERMINUS nabízí kompletní výbavu na přežití v extrémních situacích v podobě pevného paracord lanka o délce metrů, zapínací. Lenzen od obchodů na Zboží. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Třicet pět originálních technik vytváření vazeb z paracordu v jediné knize! Specializovaný obchod s potřebami pro jednotlivce i dětské organizace na cestování, táboření a pobyt v přírodě.


V nabídce najdete nejen stany, . Růžová padáková šňůra ( paracord ) m - Růžová padáková šňůra ( paracord ) mm průměr, dutinka s vlákny uvnitř. HUDY nabízí špičkové oblečení, sportovní obuv, batohy a veškeré vybavení pro outdoor. Vyberte si potřeby pro turistiku, camping či lezení od zkušených . Reklamní předměty a dárky s vaším propagačním.


Náramek Elliott paracord pro přežití, vlastní potisk. Nejen pro outdoorové nadšence, ale i pro praktické využití v armádě a na pomoc dobrodruhům, kteří se ocitají při lovu a táboření v nouzi, jsou . NovinkyNa náš eshop neustále přidáváme nové produkty.

Podrážka je Adidas plotna 4mm, úvaz z paracord - padáková šňůra. Sledujte nejen úvodní stranu, ale. Jste z Brna a nebo okolí - pak .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky