pátek 20. ledna 2017

Protiskluzový nástavec na hůl

Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Odklopný protiskluzový nástavec na hole nebo berle s pěti hroty. Protiskluzové nástavce na berle a hole jsou ideální pomůcku všude tam, kde hrozí riziko uklouznutí po povrchu.


Své uplatnění tedy nacházejí zejména v zimním . Protiskluzový nástavec slouží jako doplněk holí a berlí při jejich použití na kluzkém. Bezpečnostní LED světélko na hůl , berli, chodítko.

Násadec na hůl protiskluzový s jedním hrotem . HŮL PODPŮRNÁ SKLÁDACÍ 4A má skládací konstrukce, nastavitelnou. NÁSTAVEC PROTISKLUZOVÝ 1CTE - kovová výztuha, vnitřní průměr: mm. Nástavec na hole a berle pro bezpečnější pohyb v zimě. Kromě těchto pomůcek existují také čtyřbodové nástavce na berle a hole, které.


Hole slouží pro zajištění jistoty chůze. Vhodné jsou pro osoby s lehčí instabilitou chůze. V naší nabídce naleznete hole s pevnou výškou, výškově stavitelné, ale . The non-slip Ice Pick can be attached to a walking cane, to keep grip on snow and ice.

The Ice Pick can easily be mounted on a walking cane by . Veškeré příslušenství – poutka, protiskluzové nástavce , držáky holí, náhradní polstrování opěrek bývají skladem. Náhradní protiskluzový nástavec na berle… Detail porovnat. Stabilizační nástavec na hole. Sklapovací protiskluzový hrot na hůl Ossenberg. The Mountain Pick can easily be mounted on a . Poutko na hůl 1CT barva černá nebo hnědá.


Zabraňuje uklouznutí na sněhu či ledu. Další zboží v sekci: Berle, hole a příslušenství. Práce pojednává o možnosti využití nástavce na francouzskou hůl.


Lze ho použít u holí a berlí, které mají nosník válcového . Hůl se používá v případech, kdy je dostačující pouze mírné. Specielní skolopná francouzská hůl určená k odlehčení dolních končetin při úrazu, či k podpoře při . Cena: 1Kč, Lokalita: Praha 5. Jistota při chůzi o holi nebo berli. Hůl postačí k zajištění stability u osob, které mají….

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky