pondělí 9. ledna 2017

Retro obklady siko

Jedním z největších trendů současnosti jsou obklady a dlažby ve stylu. Ať už ji vnímáte jakkoliv, vždy nám bude koupelna Ricordi připomínat koupelny . Koupelnová retro série Majolika potěší hlavně příznivce tradičních materiálů, ale i moderně laděné zákazníky. Kúpeľňová retro séria Majolika poteší hlavne priaznivcov tradičných materiálov, ale aj moderne ladených zákazníkov. Do sortimentu sme preto zaradili patchwork od niekoľkých našich dodávateľov a skombinovali tento retro dizajn s ďalšími materálmi tak, aby jeho použitie mohlo . Základom série sú obklady vo formáte .

Mrazuvzdorná dlažba Vintage je ďalším zástupcom dlažby s imitáciou dreva. Vďaka technológii digitálnej tlače je každý kus originál. Na dlažbe Vintage je unikátne, že každá dlaždica je výrazne iná. Doplňte klasické obklady nejakým retro prvkem a zavzpomínejte na dobu minulou. Nabízíme mnoho barev a designů.


D návrhů koupelen, vytvořených v grafickém centru SIKO KOUPELNY a. Pro dokonalou retro koupelnu doporučujeme kombinovat s retro obklady Ricordi a retro vodovodními bateriemi Iris. Další sérií retro sanity v nabídce SIKO.

Výsledek obrázku pro retro obklady do koupelny siko. Geometrické, trojrozměrné tvary. Reliéfní povrchy, často v kontrastu mat x lesk, reliéf x hladký povrch - to vše vytváří optický 3D efekt.


Nesnažíme se, jako ostatní velké firmy Siko koupelny, koupelny Ptáček nebo . Obklady a dlažby - Nejlevnějsí- obklady. Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt retro obklady do kúpeľne. Prodáváme designové luxusní obklady , dlažby, vodovodní baterie, koupelnový nábytek a. Retro koupelny, obklady a dlažba. Vybírejte a nakupujte koupelna a záchod na jednom . Podívejte se na obklady do kuchyně, dlažby a obklady do koupelny, retro.


Na keramický obklad a dlažby sme jedným z najväčších distribútorov v SR. Fasádne systémy, zateplenie a obklady. Dlažby a obklady dávají koupelně švih i atmosféru.


MODERNÍ INTERIÉR KUCHYNĚ S RETRO OBKLADY. Kč , Chomutov SENSEA koupelnová baterie CHARMY retro , antický bronz. Moderní série nejen pro koupelny a podlahy.


Systémová řešení pro veřejné a technické prostory.

Kompletní vybavení pro vaši koupelnu. Vany, umyvadla, baterie, koupelnový nábytek i doplňky. Vyberajte a nakupujte stropné svietidlá na jednom mieste.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky