pondělí 23. ledna 2017

T kus 1 2 pozink

Běžná cena: 2Kč s DPH Naše cena: 1Kč s DPH Ušetříte: ,Kč s DPH. Nabízíme automatické mytí vozidel. V našej ponuke nájdete ponorné čerpdlá, kalové čerpadlá, samonasávacie čerpadlá na pitnú vodu aj ručné pumpy od svetových výrobcov , kvalitné domáce.


Závitové armatury Gebo jsou vyráběny s označením stupně kvality materiálu „A“, z normalizované . GEBO F 1- T kus 2pozink FFF Kód: 130-9V. Velkoobchod a maloobchod vodo topo plyn. Kompletní sortiment pro vodu, odpady, topení, plyn a vybavení pro dům a zahradu.


Závitová tvarovka z temperované litiny, druh - t-kus jednoznačný s trubkovými závity vnitřní x vnitřní x vnitřní, . Kó Popis, Balení, Množství, Cena, Skladem. Zaregistrujte se k odběru novinek: Odebírat. Vhodné pro, Pitná voda, Topení, Voda. Ohodnoťte tento produkt: ( počet hlasov: 0). Rádi vás budeme informovat o snížení ceny pod vámi zadanou částku.


Všetko pre technické inštalácie budov. Priemyselné armatúry, expanzné nádoby, meracia technika pre vodu a plyn. Určená pre spájanie so závitom podľa ISO 7- 1. Pozinkovaný t kus na rozdelenie prívodu.


Cena: 37Kč Včetně příplatků a DPH 31Kč bez DPH . Zinkový povlak s hrúbkou μm je vytváraný . Rukojeť čtyřhran černá 30-modrá. Varianta, Skrutkovacia rúrová tvarovka. Oblouk pozink , , 9 KS, 10. Gebo Fittings (fitinky černé i pozink ), 0.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky