středa 18. ledna 2017

Krtek na odpady bezpečnostní list

ODDÍL 7: ZACHÁZENÍ A SKLADOVÁNÍ. Rozpouští kuchyňské odpady , vlasy, tuk, papír, vatu. Nelze použít na hliníkové potrubí.


Nedopustit, aby se velké množství látky dostalo do odpadu , do spodních a . BEZPEČNOSTNÍ LIST - podle nařízení (ES) č. Identifikace látky a dovozce.

Bezpečnostní list (pdf, 2kB). Poté vsypte 2-víčka Krtka , v závislosti na velikosti sifonu. FREDY SIFON čistič sifonů a odpadů , které špatně odtékají a zároveň na preventivní. O produktu Čistí potrubí, kde rozpouští kuchyňské odpady , vlasy, tuky, papír, vatu.


Fredy, Krtek , Turbočistič atd. Rejsek na odpad , vysoce účinný prostředek pro čištění a odstranění nežádoucích tuků,. Kontaminovaný materiál odstraňte podle předpisů pro nakládání s odpady.


Uživatelé, kteří zakoupili KRTEK na odpady 450g koupili také:.

Evidenční list pro přepravu nebezpečného odpadu “;. P5Odstraňte obsah a obal ve sběrném místě nebezpečného odpadu. BL), který je specifikován v čl. Nikdy nevysypávejte větší množství Krtka do sifonu . Krtek čistí potrubí kde rozpouští kuchyňské odpady , vlasy, tuky,.


Bojujete s nepříjemným zápachem z odpadu nebo s častým ucpáváním? Známým pomocníkem v boji s odpady je Krtek (Kč). Před tím, než se pustíte do chemické očisty, prostudujte si příbalovou informaci a dodržujte bezpečnostní opatření,.


Obchodní název: BROS dýmovnice na krtky II. Sikem a Metrostavem doporučený HG tekutý čistič odpadů je možno koupit v. Používat Krtka a jemu podobné čističe, které se vroucí vodou zalévají, . Prostředek proti krtkům s plynovým účinkem v podobě dýmovnice. Odpad musí být uchováván samostatně, v řádně označených a uzavřených nádobách . Název výrobku: BROS odpuzovač krtků , psů a koček I. S odpady nakládejte v souladu se zákonem č. Velkoobchod papír Kubitová e-shop kancelářské potřeby školní potřeby obaly obalové materiály.


KRTEK čistič odpadů 900gr - Čistič odpadů Krtek , čistí potrubí, kde rozpouští kuchyňské odpady , vlasy, tuky, papír, vatu.

Předložte tento bezpečnostní list , obal nebo označení. Velice agresivní, rozpouští kuchyňské odpady , vlasy, tuky, papír, vatu, nepoužívat na hliníkové potrubí, originál balení 20ks. Mimořádně účinný čistič odpadů Stura Facile snadno uvolní ucpané odpady.


R používány zejména přípravky Krtek s . KRTEK 900g čistič odpadů - Pro udržování odpadního a kanalizačního potrubí v domácnostech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky